The Division 2: Codename Nightmare is geannuleerd, zegt ontwikkelaar

“Codename Nightmare”, een speciaal gameplay-evenement waar Ubisoft voor plaagde Tom Clancy’s The Division 2 terug in september, is geannuleerd. In een live gestreamde discussie gisteren suggereerde een ontwikkelaar met Massive Entertainment dat verstoringen veroorzaakt door de wereldwijde COVID-19-pandemie deels de schuld waren.

“Het is voor iedereen een moeilijk jaar geweest; het is ook voor ons een moeilijk jaar geweest, en een van de gevolgen daarvan is dat we ons plan hebben moeten aanpassen ”, zegt Yannick Banchereau, de associate creative director van de studio, om 13:20 uur in de video hierboven.

Codenaam Nightmare wordt nu slechts een kledingevenement – wat betekent dat spelers een beperkte tijd hebben om outfititems en skins te verzamelen. Dat komt halverwege The Division 2‘s Seizoen 4, of op 2 februari om precies te zijn.

“We besloten om de codenaam Nightmare alleen op kleding te focussen”, zei Banchereau. “Het wordt een verzameling echt mooie, unieke outfits die je in seizoen 4 kunt vrijspelen.”

Codenaam Nightmare werd gepest tijdens het Ubisoft Forward-evenement in september, aan het einde van een trailer voor ‘The Summit’, een spelmodus die op 22 september werd uitgerold. Massive Entertainment deelde enkele andere details over Codename Nightmare, behalve dat het zou plaatsvinden in het grotendeels ongebruikte Kenley College-gebied van The Division 2is Washington DC, en zou deze winter beginnen.

Banchereau voegde toe dat de patch van 2 februari die de Codename Nightmare-kleding brengt, ook de framerate op PlayStation 5 en Xbox-serie X, wat betekent dat die consoles 4K-resolutie kunnen leveren met 60 frames per seconde.

Seizoen 4 van Tom Clancy’s The Division 2 begint met een titelupdate die op 8 december wordt uitgebracht voor PlayStation 4, Windows-pc en Xbox One. Een update die Ubisoft gisteren plaatste zegt dat het Faye Lau zal spelen, een NPC vanaf de eerste Afdeling wie ging schurkenstaten binnen afgelopen lente Krijgsheren van New York evenement. De update van 8 december biedt ook verbeteringen aan The Summit, een nieuwe seizoensoutfit en uitrustingsset, plus een nieuwe vaardigheid voor de Pulse-tool, die de zwakke punten van vijanden onthult.

READ  De motorrally van Sturgis zal naar verwachting 250.000 mensen trekken
More from Madison Garrett

Debatavonden HAP over toekomst Hilversum ivm coronaversie …

Het programma voor de twee debatavonden onder het motto ‘Hilversum richting 2040’...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *