Moeder 3 producer deelt zijn mening over lokalisatie en waarom het niet is gebeurd

Een van de meest gewilde GBA-sites is de RPG uit 2006 moeder 3. We hoorden in februari hoeveel gameproducent Shinichi Kameoka zal verdienen Ik zou graag zien dat deze speciale inzending een wereldwijde release krijgtWaarom is dat niet gebeurd?

In de laatste aflevering van Kit & Krysta Podcast op YouTubeTijdens een Q&A-segment voor fans werd Kameoka gevraagd waarom hij denkt dat Mother 3 nog niet buiten Japan is uitgebracht. Hier is de volledige uitwisseling:

Een vraag Kameoka (ik weet zeker dat veel mensen het zullen vragen) – enig idee waarom Mother 3 niet buiten Japan wordt uitgebracht? En hoe groot is volgens jou de kans op vrijlating? Ik zou het heel graag willen steunen en het aanbevelen aan vrienden”

Shinichi Kamioka: “Persoonlijk denk ik dat het grootste verkoopargument van Mother 3 de unieke schrijfstijl van Shigesatao Itoi is; het vertalen van de charmes en nuances van zijn schrijven in andere talen is best een uitdaging, en misschien heeft het daarom zo lang geduurd om naar de internationale edities van Mother 3 te kijken. ”

Omdat er nog geen officiële release lokaal is, hebben fans hier in het Westen het heft in eigen handen genomen Door fans gemaakte vertaalcorrectie. Voormalig president van Nintendo of America Zoals Reggie eerder grapte over de terugkeer van Mommy 3.

Zou je moeder 3 graag naar het westen zien gaan? Had je ooit gedacht dat het zou gebeuren? Laat hieronder je gedachten achter.

READ  Geruchten dat Intel Meteor Lake-S desktop-CPU's worden geannuleerd, LGA 1851 ondersteunt mogelijk Triple Core-families
Written By
More from Lesley Curry
De leverancier van Apple-schermen kan de enorme vraag naar iPhone 14 mislopen nadat hij betrapt werd op het snijden van hoeken
De Chinese schermmaker Beijing Oriental Electronics (BOE) kan 30 miljoen weergavebestellingen voor...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *