Elden Ring Star Wars Mod voegt Darth Vader toe aan pc-poort

Darth Vader is een krachtige Sith Lord die in staat is de grootste, felste en gevaarlijkste vijanden in de melkweg te verslaan. En nu, dankzij een getalenteerde maker, is een van de meest iconische schurken in de filmgeschiedenis toegevoegd aan de pc-versie van elden ring. Gegeneerd. De meest indrukwekkende.

Zoals je al weet, star Wars Tekens verschijnen meestal niet in het .-formaat Elden ring. Op Nexus Mods werkten echter twee makers samen en brachten ze uit en ruil schildmod voor Elden Ring groep “biechtvader”. Eenmaal geïnstalleerd, wordt het herkenningsschild visueel gewijzigd in het iconische zwarte pak van Darth Vader, compleet met helm, laarzen en mantel. De mod, die vorige maand is geüpload, is gemaakt door modders drs2 en Xelerate.

Als je deze Darth Vader-outfit nu combineert met Mod lichtzwaard Ook gemaakt en geüpload door Xelerate, kun je je eigen Darth Vader Action-RPG maken. Natuurlijk zou je niet vechten tegen buitenaardse wezens of rebellen, maar die leverden sowieso niet veel op. Trouwens, wereld elden ring Sommige zieke lichtzwaardprocedures kunnen worden gebruikt. Ondanks de kwaliteit van het spel, ontbreekt het op deze afdeling enorm.

Op YouTube deed gebruiker lolmetwice precies dat – hij mixte de outfit van Darth Vader met een lichtzwaardstijl – en besloot te vechten tegen een van de elden ringBeroemdste bazen: Godrick de geënte. Natuurlijk hebben we het hier over Darth Vader, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat de voormalige Jedi Godric zo gemakkelijk kon verslaan, waarbij hij slechts een paar treffers incasseerde.

Als je Darth Vader zelf wilt spelen in de grootste RPG van FromSoftware tot nu toe, ga dan naar Nexus-mods en download de Vader-pantser-mod en de afzonderlijke lichtzwaard-mod. Dan is het gewoon een kwestie van enkele eenvoudige instructies volgen, inclusief het slepen van de benodigde bestanden naar het juiste pad elden ring mappen en stel je game in om offline te spelen. Binnen de kortste keren speel je de rol van Darth Vader.

Denk eraan: elden ring Wijzigen, inclusief die toevoeging Grand Theft Auto karakters of Homer Simpson Naar het spel, gewoon Beschikbaar op pc. Dit is de kracht van een open platform zoals een computer: je kunt alle verdomde inhoud maken en afspelen die je wilt.

READ  Dit Georgia-huis is gratis, maar heeft een grote vangst
Written By
More from Aubrey Mason
Samsung One UI 2.5 update-tracker: tot nu toe ontvangen apparaten
Nieuwe updates worden toegevoegd onderaan dit verhaal ……. Het originele verhaal (gepubliceerd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *