Moest niet elke OnePlus-telefoon een hoge verversingssnelheid hebben?

OnePlus Nord OnePlus-logo-branding

  • Een OnePlus-manager beloofde eerder dat alle toekomstige OnePlus-telefoons Fluid Display-technologie zouden hebben.
  • De OnePlus Nord N100 heeft echter een 60Hz LCD-scherm.
  • Het bedrijf vertelde het Android-autoriteit dat de belofte betrekking had op vlaggenschiptelefoons.

OnePlus beleeft een topjaar in termen van budgetgerichte apparaten. Het lanceerde zijn eerste mid-range telefoon in vijf jaar in de OnePlus Noord en het wordt nu opgevolgd met nog twee budgettelefoons, de OnePlus Nord N10 en N100.

Met name de OnePlus Nord N100 is een interessante release voor het bedrijf, aangezien deze een 60Hz LCD-scherm biedt. Dit is opmerkelijk omdat OnePlus schijnbaar een belofte heeft gedaan om schermen met een hoge verversingssnelheid aan te bieden op al zijn toekomstige telefoons terug in september vorig jaar.

“Vanaf nu zullen alle toekomstige OnePlus-smartphones worden geleverd met de Fluid Display-technologie”, zei voormalig OnePlus-directeur Carl Pei. geciteerd als zeggend bij de lancering van OnePlus 7T India.

Betekent dit dat het bedrijf zijn belofte heeft gebroken met de release van de OnePlus Nord N100? We vroegen het OnePlus.

“Nord is een andere productlijn en [the quote] van de lancering van OnePlus India werd gezegd met betrekking tot onze vlaggenschipapparaten, ”vertelde een woordvoerder van het bedrijf Android-autoriteit.

De directeur van OnePlus noemde duidelijk ‘vlaggenschip’ niet toen hij aankondigde dat alle toekomstige telefoons Fluid Display-technologie zouden bieden, en de Nord-lijn was er niet op het moment van Pei’s verklaring. Voor wat het waard is, merkte de directeur destijds op dat Fluid Display “veel meer” was dan alleen een scherm met een hoge verversingssnelheid, en zei dat een “geweldig paneel”, prestaties en animaties ook deel uitmaakten van de technologie.

READ  Google Stadia deelt 4K-beelden van Cyberpunk 2077 en het is ... Eh

Desalniettemin is deze weglating een beetje verwarrend omdat de Oppo A53, wat de basis lijkt te zijn voor de OnePlus Nord N100, biedt sowieso een verversingssnelheid van 90Hz. Het is mogelijk dat OnePlus de hogere verversingssnelheid heeft afgewezen vanwege prestatie- of kostenredenen, of omdat het de Nord N10 verder wilde onderscheiden van de goedkopere telefoon.

De volgende: De negen dingen die we willen zien van de OnePlus 9-serie

Written By
More from Lesley Curry

shit in je broek met deze 5 geweldige horrorspellen

Remake (Afbeelding: Capcom) De PlayStation 4 biedt ontzettend veel goede games voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *