Celeste en nog eens twaalf games komen binnenkort naar Xbox Game Pass en Xbox Game Pass voor pc

Binnenkort zal een enorme golf aan games speelbaar zijn voor console en pc via Xbox Game Pass en Xbox Game Pass voor pc, en Android via Cloud Gaming met Xbox Game Pass Ultimate. Celeste, Comanche, Ridders en fietsen, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Onhandelbare helden, Eastshade, Deep Rock Galactic, Five Nights at Freddy’s 1, 2, 3 en 4, Carto, en ARK: Survival Evolved: Explorer’s Edition komt allemaal uit in oktober en november. De eerste is Carto, die morgen 27 oktober aankomt.

Carto (console en pc) – 27 oktober

Carto-prestaties

Carto is een prachtige indie-game die morgen wordt gelanceerd, waarbij de belangrijkste mechanica erin bestaat dat je de stukken van de gamekaart omwisselt om Carto naar nieuwe plaatsen te verplaatsen. De Xbox Wire-bericht zegt dat Carto gescheiden is van haar oma en “haar aangeboren cartografische krachten moet gebruiken om de wereld om haar heen in kaart te brengen en te manipuleren tijdens haar zoektocht om herenigd te worden.” Met elk nieuw kaartstuk kun je de kaart opnieuw rangschikken en nieuwe paden ontgrendelen.

Five Nights at Freddy’s (Android, console en pc) – 29 oktober

Vijf nachten bij Freddy's

De eerste vier titels van de Five Nights at Freddy’s-serie worden op 29 oktober binnen een paar dagen toegevoegd aan Xbox Game Pass en Xbox Game Pass voor pc op Android, console en pc, en brengen veel animatronic-horror net op tijd voor Halloween. “Freddy Fazbear animatronics, geliefd bij duizenden kinderen, zijn altijd eigenzinnig geweest, vooral na uren … Veel bewakers van de vorige nacht hebben gemeld dat ze zich bijna” bezeten “gedroegen, maar dat kan niet, het zijn gewoon machines, toch? Er is niets voor jou om je zorgen over te maken. Speel de vier originele titels door en ontdek het zelf. Kom gewoon opdagen voor je nachtdienst en doe het werk goed en alles komt goed. Of zal het … “

READ  Everspace 2 roadmap, met nieuwe systemen en snelle reizen, belooft de volgende update in april

PlayerUnknown’s Battlegrounds (Android) – 29 oktober

PUBG Seizoen 5 Pans Giveaway

PUBG komt op 29 oktober beschikbaar voor Android, net op tijd voor het negende seizoen van de game, naast de nieuwe Paramo 3×3-kaart. “Gewiegd tussen de wolken in de hooglanden van Zuid-Amerika ligt Paramo, een oud land met eeuwenoude geheimen. Paramo is een 3 × 3-kaart met een dynamische wereld die nieuw is voor PUBG. Dit dynamische wereldsysteem verandert locaties tussen wedstrijden, waardoor elke reis naar Paramo een unieke ervaring. “

Unruly Heroes (Android, console en pc) – 29 oktober

23/01/2019 - Carrousel

Unruly Heroes is een platformgame die is geïnspireerd op ‘Journey to the West’, een 16e-eeuwse Chinese roman. Er zijn vier speelbare personages: Wukong the Monkey King, Sanzang the Sleepy Monk, Kihong the Greedy Pig en Sandmonk the Sensitive Bruge, die allemaal op een missie zijn om de stukken van de heilige boekrol te verzamelen om het evenwicht te herstellen. Unruly Heroes biedt zowel solo- als coöpspel. “Met zijn eenvoudig op te pakken, moeilijk te beheersen vechtsysteem met 4 speelbare personages, evoluerende gameplay en verrassingen in overvloed, is Unruly Heroes niet jouw alledaagse actie-platformgame … beheers de gecombineerde kracht van de helden en kung-fu vecht tegen een gevarieerde line-up van wezens en demonen in een kleurrijke handgetekende fantasiewereld. “

Celeste (Android, console en pc) – 5 november

Celeste is een echt juweeltje van een game en komt op 5 november terug voor console, pc en Android. Je helpt Madeline om Celeste Mountain te beklimmen en haar ‘innerlijke demonen’ opnieuw onder ogen te zien. Celeste is een echt meesterwerk, en zelfs als je meestal geen fan bent van platformgames, moet je het zeker eens proberen, waarbij de Assist-modus helpt om de moeilijkheid te verzachten zoals je wilt. Celeste staat op onze lijst van de zeven beste Xbox One-platformgames die beschikbaar zijn in 2020, en het zal niet lang duren voordat het op Xbox Game Pass arriveert.

READ  Crayta, de exclusieve spelmaker voor Stadia, krijgt een pc-versie

Deep Rock Galactic (Android, console en pc) – 5 november

Prestatieartikelschermen

Deep Rock Galactic klinkt als een behoorlijk gaaf sci-fi-avontuur. Het is een FPS voor één tot vier spelers “met stoere ruimtedwergen, 100% vernietigbare omgevingen, procedureel gegenereerde grotten en eindeloze hordes buitenaardse monsters.” Er zijn vier klassen om uit te kiezen, en je schakelt tussen wapens en gadgets voor gevechten en “next-level space mining” om op zoek te gaan naar goud, edelstenen en mineralen.

Comanche (PC) – 5 november

Comanche

Comanche wordt beschreven als “een moderne helikopterschieter die zich afspeelt in de nabije toekomst”, met zowel een singleplayer-campagne om “een verschil te maken in een conflict van mondiale proporties” als multiplayer-modes. Het ziet er niet naar uit dat Comanche prestaties ondersteunt, maar het komt binnen twee weken aan op Xbox Game Pass voor pc, dus het is misschien de moeite waard om te spelen.

Eastshade (Android, console en pc) – 5 november

Eastshade

Eastshade ziet eruit als een intrigerend spel. Het wordt vermeld als een avonturenspel, maar het moet een avontuur zijn in de meest ontspannende zin van het woord: je speelt als een schilder, verkent Eastshade, schildert zijn uitzichten en geeft ze aan zijn dierenbewoners. Je verkent de prachtige in-game wereld, lost een aantal speurtochten en obstakels op en helpt je (enigszins griezelige) dierenvrienden met hun problemen. Het ziet er mooi, ontspannend en precies uit wat de dokter heeft besteld als je op zoek bent naar een goed escapisme.

Knights and Bikes (console en pc) – 5 november

Ridders en fietsen

Knights and Bikes is een prachtig met de hand geschilderd actie-avontuur voor één of twee spelers. Het speelt zich af in de jaren 80 op een Brits eiland en bevat Nessa, Demelza, hun huisdierengans, en volgens de game’s site, “het gebeitste hoofd van een ondode ridder.” Dus je weet het. Niets ongewoons daar. Knights and Bikes is geïnspireerd door de Goonies en draait om verbeelding en vriendschap, waarbij Nessa en Demelza de Rebel Bicycle Club vormen en op pad gaan om gevaar te zoeken, hun fietsen te upgraden en het eiland te verkennen.

READ  Apex Legends 'Pathfinder verblindt zichzelf niet langer als hij worstelt

Ark: Survival Evolved: Explorer’s Edition (Android, console en pc) – 17 november

ARK: Survival Evolved ~ SuperHeroArt

Ark: Survival Evolved is al beschikbaar op Xbox Game Pass, maar op 17 november komen er drie uitbreidingspakketten aan: Scorched Earth, Aberration en Extinction. Met het basisspel betekent dit dat “bijna 900 uur gameplay” beschikbaar zal zijn. Als je het basisspel al hebt gedownload, kan elke DLC ook afzonderlijk worden gedownload.

Dus daar heb je het: er zijn een hele reeks nieuwe spellen onderweg. En vergeet niet Grim Fandango, Day of the Tentacle en Full Throttle remasters komen aan op Xbox Game Pass in een paar dagen op 29 oktober.

Written By
More from Max Mcgee
100 jaar geleden vermoordde een Yankees-worp Ray Chapman
Er viel een lichte regen op de Polo Grounds net na 3...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *