Monster Hunter: World wordt op Steam gebombardeerd vanwege een racistische grap in de film

Monster Hunter: World lijdt aan een terugslag vanwege twijfelachtig schrijven in de Monster Hunter-film. De actie-RPG-spel herbergt een golf van negatieve recensies op Steam vanwege een racistische grap die op de foto wordt gemaakt.

In een thread op Twitter, Niko Partners senior analist Daniel Ahmad plaatste enkele beelden van de dialoog voor de film, die al in China is geopend, en ging door waarom toeschouwers ongelukkig zijn. In de scène vraagt ​​het ene personage aan een ander: “Wat voor knieën zijn dit?” gevolgd door “Chi-knees.” Het paar bestaat uit Amerikaanse soldaten, aangezien de hoofdrolspelers een team van militaire rekruten zijn die naar de wereld van de spelen worden getransporteerd. Zoals Ahmad uitlegt, heeft deze grap raciale connotaties vanwege een speeltuinzang dat wordt gebruikt om mensen van Aziatische afkomst in Engelssprekende landen te kleineren.

Ahmad wijst erop dat het gebruik van een Chinees idioom in de ondertitels de afkeuring van mensen heeft vergroot. Capcom, de ontwikkelaar van de Monster Hunter-spellen, heeft een verklaring uitgegeven waarin staat dat het volgens Ahmad “de situatie zal rapporteren aan de relevante filmbedrijven om te onderzoeken”. Temidden van dit alles, de recensies op Steam voor Monster Hunter: World nemen een duikvlucht. In de afgelopen twee dagen zijn bijna 2.000 negatieve recensies ingediend, waarvan sommige direct praten over de film, anderen memes, anderen edgelord onzin. Het is een lelijke scène.

Er zijn niet-onderbouwde berichten binnengekomen dat Monster Hunter niet meer in China wordt vertoond, en deze grap wordt in een recut uitgewerkt.

Het hoofdpersonage van Milla Jovovich, kapitein Natalie Artemis, werd onlangs onthuld als onderdeel van een cross-over tussen de film en Monster Hunter: World. De door Paul WS Anderson geregisseerde blockbuster zal geopend in de VS op 25 december.

READ  Cyberpunk 2077 maakt een Nomad-roadtrip in nieuw beeldmateriaal

Written By
More from Max Mcgee

Pas op: als je dit Warzone-accessoire draagt, kun je vermoord worden

Een nieuw Call of Duty: Warzone bug verandert een van de coolste...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *