Monster Rancher-games voor Switch en pc zijn nieuw leven ingeblazen

Beide titels keren op 9 december 2021 terug als Monster Rancher 1 & 2 DX. Dit dubbelpakket komt net op tijd om het 25-jarig jubileum van de serie te vieren en bevat nieuwe content en functies voor oude en nieuwe fans. Je kunt DX spelen op Nintendo Switch en pc via Steam en iOS-apparaten. Hoewel het debuteerde op PlayStation, is er geen bevestiging van een PS4- of PS5-release. Tecmo bracht eind jaren negentig twee JRPG’s uit voor de originele PlayStation. Door simulatie en rollenspelmechanica te combineren, laat Monster Hunter en het vervolg je een groep exotische monsters beheren, ze trainen en ze bestrijden tegen andere wezens.

Koei Tecmo heeft een aantal van de veranderingen die je kunt verwachten gedetailleerd beschreven: het is eerlijk om te zeggen dat Monster Rancher al geruime tijd niet in de schijnwerpers staat, vooral buiten Japan. Hopelijk, als de DX-groep een publiek vindt, kunnen we verwachten dat de serie volledig terugkeert.

Het zal interessant zijn om te zien hoe de CD-functie wordt geïmplementeerd. Door gebruik te maken van de PlayStation-mogelijkheid om cd’s af te spelen, kun je een lijst maken van je favoriete albums om monsters op te roepen in het spel. Bron: persbericht

De Monster Rancher-serie werd oorspronkelijk gelanceerd met een unieke functie waarmee spelers fysieke cd’s konden gebruiken om monsters in het spel te maken, waarbij elke cd een unieke ID bevat die een ander monster zou voortbrengen. Deze functie is opnieuw opgestart in Monster Rancher 1 & 2 DX, waardoor spelers een database kunnen doorzoeken om de gewenste cd te vinden en een monster van zijn gegevens kunnen maken. Geniet van het doorzoeken van een enorme database met nummers van over de hele wereld en het genereren van monsters op basis van enkele van je favoriete muziek! De Special Collection bevat ook content die oorspronkelijk niet in de originele Western Edition werd getoond, zoals extra save-slots, freeze-slots en Monster Hall of Fame-slots. Er zijn ook nieuwe functies toegevoegd aan Monster Rancher 1 & 2 DX, waaronder een notitiefunctie om te gebruiken bij het opvoeden van monsters, gerandomiseerde gevechtsvolgorde en een hogesnelheidsmodus om het spel sneller te spelen.

READ  Monster Energy Supercross 4 verschijnt op 11 maart op console en pc

– Vervolg pagina hieronder –

Hoogtepunten van gamenieuws

  • Headline: Monster Rancher Games nieuw leven ingeblazen voor Switch en pc
  • Bekijk al het nieuws en artikelen van nieuwsupdates over gaming.
Disclaimer: als je dit nieuws of artikel wilt bijwerken/wijzigen, bezoek dan ons Helpcentrum. Volg ons voor de laatste updates op NSNSNSGNSNS Nieuws
Written By
More from Max Mcgee

Deze week in Games: Hot DiRT Pursuit

Afbeelding: Need for Speed ​​Hot Pursuit Remastered De golf van de volgende...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *