Skate 4 komt naar pc

De Skate-franchise komt officieel naar pc. De volgende game in de Electronic Arts-franchise zal zowel op pc als consoles verschijnen.

Ontwikkelaars Electronic Arts en Full Circle deelden een video op Twitter bij de aankondiging en plaatsten beelden van een skateboarder die een sprong maakt op een computerscherm. Het scherm gaat aan om het Skate-logo weer te geven.

De Skate-franchise was tot nu toe een console-exclusieve serie. De eerste drie games zijn uitgebracht op PlayStation 3 en Xbox 360. De serie is inactief sinds Skate 3 in 2010 werd gelanceerd, hoewel de ontwikkelaars vorige maand een achter-de-schermen-teaser deelden om fans te verzekeren dat een vierde Skate-game nog in ontwikkeling is .

Details over de aankomende Skate-game zijn nog schaars. Een officieel adres is nog niet bekend gemaakt. De trailer van EA van vorige maand plaagt echter het soepele, gradiënt-kaartachtige open wereldontwerp van de Skate 2.

De nieuwe Skate-game werd in juni 2020 al aangekondigd in EA Play. EA deelde later mee dat Full Circle, de nieuwe studio achter de game, werd gelanceerd met het uitdrukkelijke doel om de Skate-serie voort te zetten. Om meer te weten te komen over de volgende Skate-game, lees je ons artikel waarin wordt uitgelegd hoe het aanstaande vervolg zich zou kunnen richten op door gebruikers gegenereerde inhoud.

J. Kim Murphy is een freelance schrijver van entertainment.

READ  Obsidian zegt dat het de Pillars of Eternity-poort op de Nintendo Switch niet kan repareren
Written By
More from Aubrey Mason

De Xbox-remasterlekken van GoldenEye 007 zijn volledig geannuleerd via een video van twee uur

GoldenEye 007 is geannuleerd X-Box De remaster lekte volledig uit tijdens de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *