Montclair High School & MKA beperken fans van thuiswedstrijden voor herfstsporten

image_pdf
Menigten zoals deze bij een MHS-voetbalwedstrijd in 2018 zullen dit najaar nergens te bekennen zijn, omdat beide lokale middelbare scholen de opkomst ernstig zullen beperken vanwege CVOVID-19.
FOTO DOOR ANDREW GARDA / STAFF

Door Andrew Garda
[email protected]

De COVID-19 blijft van invloed op de middelbare schoolsporten, niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten, zoals fans van zowel Montclair High School als Montclair Kimberley Academy op het punt staan ​​te ontdekken …

Om het herfstseizoen van middelbare schoolsporten te laten plaatsvinden, hebben scholen, atleten, coaches en de New Jersey State Interscholastic Athletic Association (NJSIAA) allemaal monumentale aanpassingen moeten maken aan de manier waarop de dingen normaal worden gedaan.

Sociale afstand, het monitoren van de lichaamstemperatuur, het beperkte en in sommige gevallen volledige onvermogen om kleedkamers te gebruiken, zijn slechts enkele van de dingen waaraan teams zich moeten aanpassen.

De veranderingen eindigen niet aan de zijlijn van het veld.

Zowel MHS als MKA hebben zeer strikte regels en beperkingen voor toeschouwers bij hun thuiswedstrijden voor alle sporten dit najaar.

“We zijn verheugd om een ​​herfstseizoen te hebben”, zei MHS Athletic Director Patrick Scarpello. “Hoewel we weten dat herfstsporten in 2020 er niet zullen uitzien zoals in voorgaande jaren, zijn we verheugd om toeschouwers zitplaatsen aan te bieden bij onze thuiswedstrijden voor voetbal, hockey, tennis en voetbal.”

Er zijn beperkingen, zei Scarpello.

De sportmenigten zullen beperkt zijn tot directe familieleden, met name ouders en verzorgers, en degenen die aanwezig zijn, zullen sociaal afstand moeten nemen en maskers moeten dragen.

MHS-kantoormedewerkers Monica Smith en Christel Simon lieten speciale gepersonaliseerde tickets maken voor de families van student-atleten, en er zal bij elk thuisevenement beveiliging aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat de COVID-19-veiligheidsprotocollen worden gevolgd.

Voor voetbal-, tennis- en hockeyteams zal het publiek allemaal MHS zijn. Vanwege de grootte van de tribunes en de beperkingen van het gebied rond de velden bij Watchung en Fortunato, waren tegenstanders gewoon niet mogelijk.

READ  Consumentenacquisitie: Apple's IDFA-wijziging verstoort advertenties voor mobiele games en leidt tot ontslagen

Elke tegenstander die we spelen is gecontacteerd over ons proces, zodat ze weten dat de ouders / verzorgers van onze atleten de enige mensen zijn die onze faciliteit mogen betreden voor thuiswedstrijden, ”zei Scarpello.

Helaas zullen zij niet de enigen zijn, aangezien er dit najaar op geen enkel MHS-sportevenement een studentengedeelte zal zijn, waardoor medestudenten de wedstrijden van thuis uit moeten volgen via sociale media en teksten van ouders.

Tegenstanders kunnen dit seizoen MHS senior Jordan Diggs terug zien rennen, aangezien 120 fans van de Mounties-vijanden in de bezoekersstands van Woodman Field mogen komen.
MET HANKELIJK WIL JONG

Het enige verschil in de protocollen voor tegenstanders is voetbal. Woodman Field heeft veel meer tribune-ruimte dan enig ander Mounties-veld, en dus heeft MHS meer speelruimte om fans van andere teams op te vangen.

“Voor de drie thuiswedstrijden die we voor voetbal hebben, krijgt het bezoekende team 120 kaartjes om aan de bezoekende kant van Woodman Field te zitten”, zei Scarpello.

Zowel zij als de gelovigen van Mountie zullen hun eigen snacks moeten meenemen, zoals Scarpello zei dat er dit jaar geen concessiestand zal zijn.

De MKA Cougars worden geconfronteerd met vergelijkbare beperkingen, zei MKA Athletic Director Todd Smith.

Alleen ouders of verzorgers van een deelnemende atleet zijn toegestaan ​​bij thuiswedstrijden.

“U moet de” Game Pass “van de ouder / voogd voor thuis toegankelijk hebben op uw mobiele apparaat om aan de beveiliging te presenteren wanneer u een faciliteit betreedt,” zei Smith.

Net als bij de Montclair High School-spellen, moeten alle MKA-ouders of verzorgers die een evenement bijwonen, maskers dragen en te allen tijde sociaal afstandelijk blijven en er zullen ook geen studentenafdelingen zijn.

Fans, ouders of studenten van de andere school kunnen geen wedstrijden bijwonen die op Van Brunt of Muenster Fields worden gehouden.

“[We want to] dank u voor het respecteren van dit gezondheids- en veiligheidsprotocol dat is ontworpen om het aantal aanwezigen te beperken en de beste gelegenheid te bieden voor sociale afstand bij atletiekevenementen van MKA, ”zei Smith.

READ  Forager komt op 24 september naar mobiele apparaten

Written By
More from Eda Greene

Gratis downloadlink voor je Android-telefoongebruiker,

PUBG BGMI 1.5-update: gratis downloadlink voor je Android-telefoongebruiker, blijf op de hoogte...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *