Final Fantasy: Crystal Chronicles Remaster bijgewerkt naar versie 1.0.2, hier zijn de volledige patch-opmerkingen

© Square Enix

Square Enix heeft een nieuwe update uitgebracht voor zijn online multiplayer coöp-game Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition op de Nintendo Switch en PlayStation 4.

Het voegt tussenfilmpjes toe die kunnen worden overgeslagen in bepaalde evenementen en lost meerdere bugs in het spel op om de algehele ervaring te verbeteren. Hier zijn de volledige patch-opmerkingen met dank aan de ondersteuningspagina van Square Enix:

Versie 1.0.2 (Switch) Patch-opmerkingen

– Sequenties voor het verschijnen van bazen en Myrrh drop-acquisitie-evenementen in de multiplayer-modus kunnen nu worden overgeslagen.

– Een bug verholpen waardoor onbekende element-hotspots gemarkeerd werden als [?] zichtbaar na het spelen in de multiplayer-modus met een andere speler die de hotspot al heeft geactiveerd.

– Een bug verholpen waardoor spelers oneindig veel items konden krijgen.

– Andere verschillende bugfixes.

Deze laatste update volgt op een formele verontschuldiging van de directeur van de game vorige maand, die zei dat het team zou “probeer de dingen recht te zetten“nadat spelers multiplayer- en verbindingsproblemen hadden gemeld. Sindsdien heeft het team geprobeerd” snelle updates “uit te rollen om deze problemen op te lossen.

Op het moment van schrijven is de game nog steeds niet teruggekeerd naar de eShop van Australië. Het was oorspronkelijk uit deze eShop gehaald begin september, toen spelers problemen meldden bij de toegang tot de multiplayer-functie.

Hoe was je ervaring tot nu toe met de Crystal Chronicles-remaster? Vertel het ons hieronder.

READ  De first person-modus van Sonic the Hedgehog kan je doen braken
More from Madison Garrett

Sekiro speedrunner verslaat een geblinddoekt spel rechtstreeks op Twitch

Sekiro: Shadows sterven twee keer Sprinter Mitchriz boekte eerder deze week indrukwekkende...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *