Mookie, Freddie en Dills sloegen allemaal 3-game homeruns (en zijn Rojas weer?) voor hun 10e opeenvolgende overwinning – Dodgers Digest

Mookie, Freddie en Dills sloegen allemaal 3-game homeruns (en zijn Rojas weer?) voor hun 10e opeenvolgende overwinning – Dodgers Digest

De Dodgers zijn momenteel in een intense bui en hebben vanavond hun laatste 10 wedstrijden op rij gewonnen met een 7-1 overwinning op de Brewers.

Ondersteund door de eerste drie slagmensen in de line-up, heeft elk van hen drie hits op heel verschillende manieren Clayton Kershaw In zijn carrière die weer gezond was, hebben de Dodgers 14 van hun laatste 15 wedstrijden en vijf opeenvolgende series gewonnen.

======

Zoals veel zachte linkshandigen voor hem, Waad Miley Ze is de Dodgers door de jaren heen een doorn in het oog geweest. Gelukkig leken de Dodgers vanavond een goddelijke tussenkomst te krijgen van de honkbalgoden.

Mookie huisdieren Hij leidde de wedstrijd met vier wijd en werd vervolgens getikt voor de tweede plaats na een vangbal die langs de lijn in het linkerveld werd geraakt bij een koppig spel. Will Smith Vervolgens chipte hij naar de korte stop, en de bal kreeg een grillige stuit die hem hielp om de boel in het nauw te drijven voor één frustratie. na JD Martínez Toegankelijk wanneer vanger tussenbeide komt om de honken vol te krijgen, Amed Rosario Hij sloeg een homerun die hij wist te verslaan voor een RBI-wedstrijd en de stand op 1-0 bracht, hoewel dit voor de rally was.

Dit verdampte vrijwel onmiddellijk, want na een zuivere pauze van 13 graden in de eerste helft, Mark Kanha Hij opende de tweede helft door de bal op de lijn te raken en zo de stand op 1-1 te brengen.

De Dodgers kregen die voorsprong achter een onwaarschijnlijke bron door een verlenging Miguel Rojas Homer voor zijn derde jaar en een 2-1 voorsprong.

READ  49ers DE Jordan Willis 6 wedstrijden geschorst wegens een PED-overtreding

Indrukwekkend genoeg eindigden ze niet eens met twee uit. De single van Mookie Betts werd gevolgd door een A.B Freddy Freeman Double, en Will Smith dribbelde een bal ongeveer 3 meter voor de plaat voor nog een single onder de grond om de boel op te laden en een medische behandeling voor Miley was noodzakelijk.

Hij was gelukkig in orde, en toen zag JD eruit alsof hij op de grond lag om de inning af te sluiten, maar kreeg een andere catcher’s tackle om naar binnen te reiken en nog een punt binnen te rijden om er 3-1 van te maken voordat het punt voorbij was.

Na een relatief rustige derde begon de vierde met back-to-back singles van Mookie en Freddie die de lopers in bochten namen. Will Smith profiteerde van een opofferingsslag om de voorsprong op te voeren naar 4-1, maar GIDP maakte een einde aan de dreiging.

Ondertussen zat Kershaw in de problemen, maar kwam eruit. De tweehonkslag strandde in de derde, waarna een tweehonkslag en vier wijd ook daar achterbleven na een dubbelspel met Freddie op het eerste honk.

Beheer van Ramy die terugkeert van een blessure, Dave Roberts Ik bleef voorzichtig en stuurde hem na vijf uur weg, wat eigenlijk verstandig was om te doen.

5 IP, 3 H, 1 R, 2 BB, 2 K, 71 pitch

Na Miley’s schone vijfde dag is zijn nacht voorbij, en Abner Uribe Het begon indrukwekkend. Hij raakte 101 fastballs aan met een sweep-schuifregelaar, sloeg een slam dunk en vervolgens een grondbal om te starten. Maar dat bracht de top van de bestelling naar voren, Mookie schoot een 101 mph fastball door de box voor een honkslag, en Freddy draaide ongeveer 102 mph de baan op in het midden waar Joey Wimmer Het was een nachtmerrie, want Freddy’s dubbeldoel bezorgde de Dodgers een 5-1 voorsprong. Will Smith sloot zich aan bij de 100-mph hitting parade om nog een run binnen te rijden en er 6-1 van te maken.

De ploeg deed het weer met twee uit in de zevende, zo Chris Taylor Hij sloeg zijn 13e homerun van het jaar en maakte er uit het niets 7-1 van.

Het was een rustige achtste voor overtreding, maar al die verzekeringen waren meer dan genoeg.

READ  Vier oefeningen die je spel zullen veranderen

––

Voor de Dodgers-pen was het dat wel Brosdar rasp die als eerste uit was in de zesde, met zijn gezicht naar de bottom line. Ondanks zijn hit kreeg hij meteen een dubbelspel en sloeg een grounder, waarmee hij slechts zeven worpen kreeg. VII behoort tot Ryan Brasser, wat op zichzelf al indrukwekkend was met een paar clou’s en een kwetsbaar personage. Als hij meteen kan toeslaan, kan hij met het team zeker optredens zoals ERA laten zien, wat een belangrijke toevoeging zou zijn op het achterveld.

Jos Farland Hij maakte vervolgens zijn Dodgers-debuut in de 8e nadat hij eerder dit jaar debuteerde bij de Brewers en een vrije loop van vier punten gaf aan de eerste slagman die hij tegenover zich kreeg. Hij herstelde zich daarna echter goed met een dubbelspel en sloeg daarna een dikke hit. Hij bleef toen achter in de negende tegen de hartenbreker van de Talib Brewers en domineerde hen met twee hits en een groundout om het af te maken.

======

NL West register
Ontduikers 73-46
reuzen 64-57 (10GB)

*Ofwel nog aan het spelen of zal later spelen.

De Dodgers gaan morgenavond op hetzelfde tijdstip om 16:10 uur HT / 19:10 uur PT / 22:10 uur ET met Lance Lane Daar op de heuvel tegen de aas Corbin Burns.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *