SPPU kondigt B.Pharmacy 2019-formulierresultaten aan op unipune.ac.in; Download hier

SPPU kondigt B.Pharmacy 2019-formulierresultaten aan op unipune.ac.in; Download hier

Sanjay Sharma | TOI onderwijs | 17 augustus 2023 om 12:27 IST

Savitribai Phule Pune University (SPPU) heeft de release van jaar 3 en jaar 2 B.Pharmacy 2019 Pattern-resultaten aangekondigd. De resultaten zijn op 29 juli 2023 gepubliceerd en zijn online toegankelijk via de officiële SPPU-website. Studenten kunnen via eenvoudige stappen hun resultaten controleren, het gewenste patroon selecteren, het inschrijvingsnummer en examenjaar invoeren en de resultaten bekijken of downloaden. Blijf op de hoogte van uw studievoortgang door eenvoudig online toegang te krijgen tot de B.Pharmacy-examenresultaten van SPPU.

Savitribai Phule Pune University (SPPU) heeft de resultaten vrijgegeven van 3e jaar B. Apotheek 2019 patroon en 2e jaar B. Apotheek 2019 patroon. De officiële aankondiging werd gedaan op 29 juli 2023 en de resultaten zijn te vinden op de website

SPPU

De officiële website van:

http://exam.unipune.ac.in/Pages/results.html

.

Volg deze stappen om toegang te krijgen tot uw resultaten:


 1. Bezoek de SPPU-website.

 2. Klik op het tabblad Resultaten.

 3. Selecteer de optie “Online resultaat”.

 4. Selecteer op de overzichtspagina ‘Derde jaar B. Apotheek 2019-patroon’ of ‘Derde jaar B. Apotheek 2019-patroon’.

 5. Vul je rolnummer in en selecteer je toetsjaar.

 6. Klik op de knop “Verzenden”.

Directe link om SPPU-resultaat 2023 te controleren

Je score wordt dan weergegeven op het scherm. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een ​​kopie van het resultaat te downloaden door op de knop Downloaden te klikken.

Blijf op de hoogte van uw academische vooruitgang door deze stappen te volgen en krijg eenvoudig toegang tot uw SPPU B. Apotheek-examenresultaten.

READ  Samsung en Qualcomm hebben weer een mijlpaal bereikt in 5G-downloadsnelheden

B.Pharmacy-stijlexamen is een 3-jarige bacheloropleiding farmacie die wordt aangeboden door verschillende universiteiten en hogescholen in India. Het examen wordt afgenomen over twee semesters per jaar, elk semester duurt 6 maanden. Het examenformulier B Apotheek ziet er als volgt uit:

 • Onderwerpen: De cursus B. Apotheek behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder farmaceutische chemie, farmaceutische analyse, farmacologie, farmacologie, farmaceutische technologie, farmacologie en klinische farmacie.

 • Examenpatroon: Het B.Pharmacy-examen is een 100% objectief examen, met meerkeuzevragen (MCQ’s). De vragen zijn onderverdeeld in drie categorieën: makkelijk, gemiddeld en moeilijk. De moeilijkheidsgraad van de vragen varieert van universiteit tot universiteit.

 • Beoordelingssysteem: Het beoordelingssysteem voor het Apotheek B-examen is als volgt:

 • Examenduur: De duur van het apothekersexamen is 3 uur.

 • Slagingscriteria: Het minimale slagingspercentage voor het B.Pharmacy-examen is 50%.

Het einde van het artikel

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *