Morgen is het WWDC 2021: iOS 15, M2 MacBook Pro en alles wat we kunnen verwachten

WWDC21 begint maandag 7 juni Het begint met een standaardwoord om 10.00 uur PT. CEO Tim Cook en zijn team zullen waarschijnlijk aankondigen iOS 15, een De nieuwe MacBook Pro met M2-chip en nieuwe versies van software voor de meeste Apple-producten – inclusief een mogelijk nieuw besturingssysteem genaamd HomeOS. Op woensdag kondigde Apple een vacature aan Hoofd iOS-ingenieur inbegrepen “HomeOS”-tags die sindsdien zijn verwijderd Het werd vervangen door een HomePod.

De vacature was niet het enige potentiële lek. Onofficiële bètatester van Apple en viervoudig NBA-kampioen LeBron James Mogelijk heb je een nieuw product van Apple gelekt. King James heeft een foto gedeeld op Instagram Waarop hij liet zien dat hij Beats Studio Buds droeg. Het enige probleem is dat Apple de draadloze oordopjes niet verkoopt of adverteert. Maar je kunt LBJ niet de schuld geven van het hele lek: vorige maand, Beats Studio Buds genoemd in bèta’s van iOS en TV OS, heel.

Jaarlijkse appel De ontwikkelaarsconferentie loopt van 7 juni tot 11 juni en zoals WWDC 2020Het zal volledig online gebeuren. De vijf dagen van virtuele sessies komen in het licht van de steeds oplichtende pandemie. Afgezien van nieuwe producten en besturingssystemen, draait het bij WWDC om het geven van vroege toegang aan softwareontwikkelaars om nieuwe functies te verkennen met de hulp van Apple-technici.

Het belangrijkste evenement op de eerste dag zal het grootste nieuws tonen met previews van de volgende Apple-besturingssystemen – hoogstwaarschijnlijk iPadOS 15, macOS 12, WatchOS 8, TV OS 15 en iOS 15. Mogelijk is er ook nieuws over hardware, zoals de opvolger van Apple’s M1-chip en nieuwe “professionele” Macs die processors uit de M-serie gebruiken in plaats van Intel. Apple kondigde vorig jaar voor het eerst zijn M-klasse chips aan op WWDC. Het systeem op de chip is in-house gebouwd, wat essentieel is voor de transitie van het bedrijf weg van Intel Corporation Chips.

READ  Microsoft beëindigt ondersteuning voor Windows 10 in oktober 2025

iOS 14 heeft grote wijzigingen aangebracht in het startscherm en voor privacy. Wat gaat iOS 15 bereiken? Op 7 juni zouden we het moeten weten.

Patrick Holland / CNET

WWDC21 toont de volgende grote iteratie van iOS

De volgende iPhone, dat wordt het waarschijnlijk Het heet iPhone 13 (Tenzij Het is iPhone 12S), waarschijnlijk Het wordt pas in de herfst uitgebracht. Maar de verwachting is dat er een nieuwe versie van het iPhone-besturingssysteem wordt onthuld, waarschijnlijk iOS 15 en iPadOS 15 voor de iPad.

vorig jaar, iOS 14 inbegrepen Nieuwe aanpassingen aan het startscherm, beeld-in-beeld-video, betere widgets, een nieuwe Siri-interface en app-bibliotheek, een nieuwe manier om je apps te organiseren. iOS 15 geruchten wijzen naar Nieuwe instellingen voor meldingen Op basis van uw huidige activiteit en meer Aanpassingen en interacties voor tools En nieuwe iMessage-functies die het competitiever kunnen maken met WhatsApp en Facebook Messenger.

iPadOS 15 kan aanpassingen aan het startscherm toevoegen. De widgets worden niet overgebracht naar het widgetpakket en bevatten in plaats daarvan meer iPhone-achtige bedieningselementen.

Apple gelanceerd De nieuwe iPads afgelopen herfst en Nieuwe iPad Pro met M1-chip in april, maar het onderscheid tussen “professionele” en niet-“professionele” modellen hangt meer af van hardwareverschillen dan van software. Het zou geweldig zijn om meer iPadOS-functies te zien die ‘Pro’-gebruikers ondersteunen.

iOS 15 en iPadOS 15 worden naar verwachting dit najaar uitgebracht, samen met iPhone 13. voor meer, Lees het geruchtenrapport over iOS 15.

screenshot -2021-04-20-at-1-33-46-pm-2.png

Apple heeft zojuist nieuwe iMacs gelanceerd en zal naar verwachting de volgende versie van macOS aankondigen op WWDC 2021.

een appel

Bel macOS 12 met een nieuwe naam in Californië

Een van de dingen die trouwe Apple-fans onthullen, is de naam van de volgende versie van macOS. Mac OS X-versies zijn al jaren vernoemd naar grote katten als Snow Leopard en Lion. In 2014, met de release van OS X 10.10, begon Apple het programma te vernoemen naar Californische oriëntatiepunten zoals Yosemite en meer recentelijk Big Sur. Dus misschien heet de volgende macOS Monterey? of MacOS gouden Poort? Misschien macOS Hollywood teken? Ja, ik heb geen idee.

Er is niet veel bekend over de aanstaande update van Apple voor het besturingssysteem van zijn computer. Er zijn geen specifieke geruchten of lekken om over te dragen 8 magische bal, “Antwoord, probeer het opnieuw wazig.”

macOS 12 zou een kleinere update kunnen zijn die zich richt op veranderingen onder de motorkap. M1-chips naderen hun eerste verjaardag en momenteel moet macOS ze ondersteunen, evenals Intel-gebaseerde Macs. Maar dit wijst op een grotere vraag: waar is de M1 Pro-hardware? Het is niet duidelijk of er op WWDC 2021 een nieuwe versie van de M1-chip komt of een “X”-versie van de processor. Maar velen van ons hopen op een glanzende nieuwe MacBook Pro met de “Pro”-versie van de M-serie-chip.

een appel

WWDC 2021 bevat gidsen en paaseieren

Een appel Aankondiging voor WWDC Met een afbeelding en animatie van een Memoji-personage dat naar een geopende MacBook kijkt. De afbeelding is een verwijzing naar de memes die daarna verschenen Apple-evenement in november voor MacWaar hij werkt als Senior Vice President Software Engineeringهندسةهندسة Craig Federighi liet zien hoe Macs met de M1-chip direct wakker kunnen worden. De video is bevestigd door Barry White Speel je spel schatje Het was passend kaasachtig.

De slogan van WWDC 2021 is “Glow and Watch”. gebruiker Uitnodigingen en aankondigingen voor Apple-evenementen bevatten paaseieren. Kan het feit dat Memoji een bril draagt ​​met een weerspiegeling van de programma-elementen hinderlijk zijn? Er gaan geruchten over Apple augmented reality-brillen? Of misschien het “glow”-signaal naar de koplampen Geruchten over Apple Car .? Of misschien De afbeelding met zijn animatie is slechts een indicatie van de nieuwe macOS-functies En zijn stoep?

Nieuwe hardware-aankondigingen hebben een consequent inconsistente geschiedenis bij WWDC. In de afgelopen jaren heeft Apple een bestand gedeeld Grote vernieuwing van veel belangrijke producten En de geplaagd voor aankomende mac. Maar als Apple een nieuw product zoals augmented reality-brillen plant, heeft het software nodig (ros iemand?) en ontwikkelaars om er applicaties voor te maken.

Apple-Horloge 5-3581

Het volgende besturingssysteem voor de Apple Watch wordt waarschijnlijk aangekondigd op WWDC 2021.

Angela Lang / CNET

WatchOS 8 kan nieuwe gezondheidsfuncties toevoegen aan Apple Watch

Verwacht naast iPhones en pc’s ook software-updates voor Apple Watch. Net als macOS zijn er geen details uitgelekt over WatchOS 8. Er zijn echter verschillende hardnekkige geruchten van de afgelopen jaren die nog moeten uitkomen.

een Gerucht uit mei 2020 Geestelijke gezondheidskenmerken zijn inbegrepen. Bijvoorbeeld bestand Apple Watch 6 heeft een pulsoximeter Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met hartslagmetingen om hoge niveaus van stress en zelfs paniekaanvallen te detecteren.

Nog een gerucht uit 2017 Tips voor het vermogen van Apple Watch om de bloedsuikerspiegel te controleren. Dit ziet er echter uit als een functie die zal worden onthuld bij de volgende lancering van Apple Watch, zoals het is Waarschijnlijk nieuwe apparaten zoals een spectrometer nodig om metingen uit te voeren.

Een functie waar velen van ons op hopen, is het verwijderen van Apple Watch-inloggegevens op de iPhone. We hebben gezien Scheiding van iPhone van Mac met iOS 5 in 2011. Het is niet duidelijk wat er nodig is op het gebied van hardware en software om dit mogelijk te maken, maar het zal de Apple Watch ontgrendelen voor mensen die geen iOS-apparaten hebben.

Zo kijk je WWDC21

ik wil Kijk WWDC 2021 Vanuit je luie stoel? Apple organiseert een live-uitzending van Keynote van maandag Monday op zijn website. Er komt waarschijnlijk een livestream op het YouTube-kanaal van Apple. Apple streamt de hele week gratis sessies naar alle ontwikkelaars. CNET zal verslag uitbrengen over WWDC, dus kom tijdens de show terug voor nieuws en analyses.

Written By
More from Lesley Curry

Modern Warfare komt voor uw schijfruimte

WTF ?! De installatiegrootte van Call of Duty: Modern Warfare stijgt naar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *