Morrowind Rebirth maakt tien jaar van enorme modernisering door

Morrowind Rebirth, een complete herziening van de klassieke RPG, krijgt een update om zijn tienjarige ontwikkeling te vieren. Er zijn nieuwe bepantsering, wapens en spreuken toegevoegd en verschillende locaties hebben een vleugje verf gekregen.

Het amendement wordt op 29 maart 10, en net voor de grote dag heeft het team versie 5.4 uitgebracht en alles wat erin staat vermeld. Ongeveer 16 locaties in het fictieve spel, waaronder Ebonheart, Maar Gan, Balmora, Gnaar Mok, Tel Aruhn, Dagon Fel en Sadrith Mora, zijn op de een of andere manier herwerkt. Sommigen hebben zojuist de chaos veranderd, sommigen hebben hun NPC-scripts gerepareerd om de interacties er natuurlijker uit te laten zien, sommigen hebben hun lay-out een beetje veranderd en anderen hebben een huis gegeven aan een dakloos, niet-speelbaar personage.

De Silver Saint is een nieuw wezen en de Cephalopod Gauntlets en het Silver Saint Shield zijn het nieuwe schild. Er zijn tientallen magische schilden, wapens en outfits toegevoegd, en Voroyns Ring en Dread zijn twee nieuwe unieke items. Blazing Touch, Frozen Touch, Toxic Touch en Shock Touch zijn de vier nieuwe spreuken, elk met drie graden van gebruik.

Dit is een aanvulling op de waslijst voor kleine veranderingen die je kunt vinden Onbeleefd​ Sinds het begin is Morrowind Rebirth geleidelijk verbeterd en uitgebreid op bijna alles in Vvardenfell, waardoor het oude spel gemakkelijker wordt voor nieuwe spelers en iets nieuws wordt geboden voor veteranen. U vindt de installatiehandleiding in Beschrijving hier

Hier is een teaser van Morrowind Rebirth 5.0, iets minder dan twee jaar geleden:

READ  Subway Surfers Hack Mod APK, gratis download computerspel, speel online

We spraken destijds met de ontwikkelaars over het besteden van bijna een heel decennium aan het opnieuw maken van Morrowind. Voor meer The Elder Scrolls-mod hebben we de beste Skyrim-mod. Pas zoals altijd voorzichtig aan.

Written By
More from Max Mcgee

Sony verwijdert Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store

Terwijl Cyberpunk 2077 is een puinhoop, vooral op consoles, ik had niet...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *