Motorola begint met de uitrol van Android 13 voor Edge 30 Pro in Nederland

Motorola begint met de uitrol van Android 13 voor Edge 30 Pro in Nederland

Het is te laat, maar Motorola is begonnen met het uitrollen van Android 13. Op dit moment gaat het om de lancering van de high-end Edge 30 Pro, maar voor andere toestellen zou de update snel moeten volgen.

Lees verder na de aankondiging.

Motorola Edge 30 Pro krijgt nu Android 13

Eerder gaf Motorola al aan welke smartphones de update naar Android 13 krijgen. Deze softwareversie wordt nu uitgerold voor de Motorola Edge 30 Pro, aldus verschillende toestelgebruikers. Gaaf natuurlijk, want zo krijgt het toestel allerlei nieuwe mogelijkheden en functies.

Helaas staat de fabrikant achteraan in de rij, omdat veel concurrenten een Android-versie hebben uitgebracht voor hun topmodellen. De update rolt ook de beveiligingspatch van februari uit.

Wanneer andere Moto-smartphones de updates krijgen, valt nog te bezien. Een woordvoerder van het merk zegt hier later informatie over te delen. We raden u aan de update via een Wi-Fi-verbinding te downloaden in plaats van via mobiel internet.

Als je Edge 30 Pro hebt, krijg je automatisch een bericht dat de update gereed is. Je kunt natuurlijk ook handmatig in de instellingen duiken om te kijken of je het daadwerkelijk kunt downloaden.

Dit zijn de nieuwe functies in Android 13

In onze Android 13 review lees je alles over de vernieuwingen van het besturingssysteem. Zo bespreken we de materialen die je ontwerpt, dat is uitgebreider. Op deze manier kunt u uw telefoon verder aanpassen aan uw voorkeuren op het gebied van kleuren, type pictogrammen en meer. Privacy speelt ook weer een grote rol en het is nu makkelijker om bepaalde apps in een andere taal te gebruiken dan de systeemtaal van je toestel. Hieronder vindt u de conclusie van onze schriftelijke beoordeling. Als je liever kijkt, bekijk dan onze videoreview hieronder.

Android 13 is duidelijk een kleinere update dan zijn voorganger. Niet verwonderlijk, aangezien Android 12 grote veranderingen met zich meebracht – dus logisch dat Google dit jaar minder ambitieus zou zijn. Het maakt de update wel behoorlijk saai.

Gelukkig zijn de aangebrachte verbeteringen nuttig. Je hebt meer mogelijkheden om het uiterlijk van Android aan te passen en de nieuwe app-talen zullen voor veel gebruikers een uitkomst zijn. Het is echter niet zo erg als je toch (lang) moet wachten op een update; Er is gewoon zo weinig nieuws onder de zon.

Lees het laatste nieuws van Motorola:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *