TANCET Resultaat 2023 op tancet.annauniv.edu, leer hier downloaden

TANCET Resultaat 2023 op tancet.annauniv.edu, leer hier downloaden

TANCET 2023: TANCET-resultaat voor MBA- en MCA-programma’s is vandaag, 14 april 2023, aangekondigd door Anna University. Kandidaten kunnen hun resultaten bekijken via de link op de officiële website of via de directe link die hier beschikbaar is.TANCET 2023 resultaten vandaag

Uitslag Tancet 2023: Anna University heeft TANCET Resultaat 2023 aangekondigd. Resultaat Link Live gemaakt om 10.00 uur op de officiële website. Studenten die zijn verschenen voor TANCET-toelatingsexamens voor toelating tot MCA- en MBA-programma’s, kunnen de officiële website van Anna University – TANCET 2023 bezoeken om de resultaten te bekijken. Een directe link voor kandidaten om hun resultaten te bekijken is hier ook beschikbaar.

Kandidaten moeten de nodige inloggegevens invoeren, zoals e-mail-ID en wachtwoord om hun resultaten te verifiëren. Samen met de TANCET-score geven de autoriteiten ook een scorekaart uit. Op 25 maart 2023 is de TANCET-toets afgenomen voor toelating tot diverse MBA- en MBA-programma’s. Volgens het schema kunnen kandidaten de TANCET-scorekaart van 20 april tot 20 mei 2023 downloaden van de officiële website.

Tancet resultaat 2023- directe link

Hoe TANCET-resultaat 2023 controleren?

Nadat het resultaat bekend is gemaakt, kunnen kandidaten die deelnamen aan de algemene toelatingsexamens van Tamil Nadu hun resultaten controleren. Ze kunnen de onderstaande stappen volgen om te weten hoe ze het resultaat kunnen controleren.

Stap 1: Bezoek de officiële website op tancet.annauniv.edu

Stap 2: Klik op het tabblad Resultaat op de startpagina

Stap 3: Vervolgens wordt een nieuwe inlogpagina op het scherm weergegeven

READ  U moet de DJI Fly-app downloaden van de DJI-website

Stap 4: Voer uw inloggegevens in, zoals e-mailadres en wachtwoord

Stap 5: TANCET Resultaat 2023 wordt in pdf-formaat op het scherm getoond

Stap 6: Download het resultaat en maak enkele afdrukken voor toekomstig gebruik

Tancet-scorekaart 2023

Volgens de recente updates zal Anna University, samen met de aankondiging van de resultaten, ook een TANCET-scorekaart uitbrengen. Kandidaten moeten hun scorekaarten downloaden van de officiële website. Volgens de gegeven data kunnen kandidaten de scorekaart downloaden van 20 april 2023 tot 20 mei 2023. Ze kunnen de afdruk van de TANCET-scorekaart meenemen voor toekomstig gebruik, aangezien de scorekaart een verplicht document is dat kandidaten bij zich moeten hebben bij de tijd van advisering.

Lees ook: WB HS 12e resultaat 2023 Datum en tijd: Bekijk WBCHSE Class 12 van vorig jaar top, laatste nieuws en updates hier


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *