Multiplayer keert mogelijk niet terug naar Uncharted 4 PC en PS5

The Uncharted: Legacy of Thieves Collection die Uncharted 4 en Uncharted: The Lost Legacy voor pc en PlayStation 5 combineerde Eerder dit jaar aangekondigd. Als een van de technisch meest indrukwekkende games van de laatste generatie, verwelkomen we elke kans om de huidige ervaring te verbeteren. Helaas zegt de ESRB-lijst dat fans volgend jaar niet de volledige ervaring zullen krijgen.

Uncharted: The Legacy of Thieves beoordeeld door ESRB, met de classificatie van adolescenten. Interessanter dan de beoordeling zelf is het gebruik van een descriptor onder de beoordeling waarin staat “geen interactieve elementen”. De context voor dit dubbelzinnige punt wordt gegeven bij het onderzoeken van classificatiebewijs. Volgens de officiĆ«le ESRB-pagina die de verschillende beoordelingen beschrijft, wordt in het bovenstaande punt “interactieve of online functies benadrukt … dit omvat de mogelijkheid voor gebruikers om met elkaar te communiceren …” Deze beschrijving maakt het waarschijnlijk dat de PS5- en pc-versies van Uncharted 4 kan de favoriete multiplayer van fans onderbreken.

Dit is niet de eerste keer dat online functionaliteit is verwijderd uit een heruitgave van Uncharted. Uncharted: De Nathan Drake-groep heeft ook berucht de multiplayer verwijderd van zowel Uncharted 2 als Uncharted 3 om te voorkomen dat de spelersbasis over generaties wordt verdeeld. De originele PS3-servers voor Uncharted-games zijn niet meer verbonden met internet, waardoor die ervaringen nu verloren gaan.

READ  Clemson Tiger HC Dabo Sweeney Rivalry Talks, Bloodhound & Bowl Games
More from Madison Garrett
De DigiD-app is niet meer te downloaden op Android 11
DigiD-app kan niet meer worden gedownload door mensen met Android 11. Hoe...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *