De BMW M4 GT3 racet naar de Assetto Corsa-competitie op Xbox Series X | S.

Assetto Corsa Competizione, de officiële GT World Challenge-videogame, heeft deze week een spannende nieuwe auto op het pc-platform. De 2022 BMW M4 GT3 kan gratis worden gedownload en wordt geleverd als onderdeel van Update 1.8. Hoewel dit zeker goed nieuws is, is het slechte nieuws dat degenen die een Xbox Series X of S bezitten, een paar maanden geduld moeten hebben.

Via een teaservideo die een tijdje geleden is uitgebracht, heeft Xbox aangekondigd dat er op 24 februari 2022 een raceauto zal worden toegevoegd aan de line-up. Het behoeft geen betoog dat de Assetto Corsa Competizione is geoptimaliseerd om volledig te profiteren van de volgende generatie gaming-hardware en we hopen dat zie de M4 GT3 op PlayStation 5 (en PS4) wanneer Gran Turismo 7 volgend jaar op 4 maart eindelijk wordt gelanceerd.

Als racewagen met officiële licentie is de 2022 BMW GT3 tot in het kleinste detail natuurgetrouw gereproduceerd voor de videogame. Het ziet er net zo knorrig en luxueus uit als het echte werk uit de wilde aerodynamische bodykit met een gigantische achtervleugel en een enorme frontsplitter. Only Racing Monster is de natuurlijke opvolger van de oude M6 GT3 en krijgt in de nabije toekomst een kleinere zusterraceauto.

BMW m4 gt3 1830x623

Uiteraard hebben we het over de M4 GT4 die BMW Motorsport eerder deze week plaagde. Dit zal dienen als vervanging voor de F82 M4 GT4 en zal naar verwachting in 2022 kapot gaan. Het zou geweldig zijn om dit ook in videogames te hebben, maar het is te vroeg om te zeggen of dit ooit zal gebeuren. Een echte raceauto voor klanten zal aanzienlijk minder kosten dan zijn grotere broer, de GT3, terwijl het vlaggenschip en de duurste raceauto van de racedivisie het LMDH-model zal zijn dat in 2023 aankomt.

READ  Microsoft maakt Xbox Party Chat gratis als onderdeel van de Xbox Live Free-to-Play-wijzigingen

We weten niets over u, maar we zouden eerlijk gezegd zowel de M4 GT3 als de GT4 dumpen om een ​​hybride racer van Le Mans in een videogame te krijgen.

[Source: Xbox]
Written By
More from Vanessa Hale
Microsoft Teams en Xbox Live waren meer dan 2 uur offline, maar ze herstelden zich
Verschillende Microsoft-services, waaronder Microsoft Teams en Xbox Live, waren donderdagavond meer dan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories