Murray State Men’s Basketball annuleert Kentucky Wesleyan-wedstrijd

Vanwege vastgestelde protocollen is de Murray State-basketbalwedstrijd voor mannen voor zaterdag (28 november) geannuleerd in het CFSB Center in Murray, Kentucky.

De Racers kijken er nu naar uit om het seizoen zondag (29 november) te openen tegen de Greenville University Panthers om 16.00 uur in het CFSB Center.

Het ticketkantoor van het CFSB Center is zondag om 12.00 uur geopend en is telefonisch bereikbaar op 270-809-3000.

MSU Athletics zal er alles aan doen om de thuisvacature te vullen die is veroorzaakt door de annulering van de Kentucky Wesleyan-wedstrijd.

Kijk op GoRacers.com voor de laatste informatie over het basketbalrooster.
Schema heren
Schema dames

Over MSU Athletics Mobile Ticketing
Vanaf het basketbalseizoen 2020-21 zullen alle Murray State Athletics-tickets worden verspreid via mobiele bezorging en zullen er geen fysieke ticketbladen worden afgedrukt in overeenstemming met de richtlijnen van het Gemenebest van Kentucky. Abonnementhouders kunnen gebruik maken van de http://am.ticketmaster.com/murray site om hun tickets te openen en te beheren. Mobiel gaan is de handigste en meest flexibele manier om tickets te ontvangen en te beheren en tegelijkertijd de bescherming tegen fraude te vergroten. Mobiele tickets verminderen het risico van verloren, gestolen, vervalste of vergeten tickets en snelle en contactloze toegang tot de locatie.
Veelgestelde vragen over mobiele kaartverkoop

Racer Restart – Basketbal
Via het Racer Restart-initiatief en het planningsproces zal Murray State University een collaboratieve, doordachte en proactieve benadering volgen bij het heropenen van de campus. Dit proces omvat atletiek en ons doel om u hetzelfde Racer-merk aan te bieden waar u in de loop der jaren van heeft genoten op een manier die veilig is voor iedereen: de student-atleten, de coaches, het personeel en de beste fans in de OVC, Racer Nation.

READ  Netflix-programma's downloaden op uw MacBook

Veelgestelde vragen over het opnieuw starten van een racer voor basketbal
https://goracers.com/sports/2020/11/12/racer-restart.aspx

Over Murray State Athletics
De atletiekafdeling van Murray State University, gevestigd in Murray, Kentucky, is lid van NCAA DI en speelt in de onderverdeling van het voetbalkampioenschap. De racers hebben 15 programma’s, waaronder herenteams voor honkbal, basketbal, cross country, voetbal, golf en damesteams voor basketbal, cross country, golf, voetbal, softbal, tennis, atletiek en volleybal. MSU heeft ook een geweerprogramma dat coed is. De Racers zijn vanaf het begin in 1948 een van de oprichters van de Ohio Valley Conference. Kevin Saal is sinds maart 2019 directeur atletiek.
Volg de racers op Twitter, Facebook en Instagram en op internet op GoRacers.com.

Written By
More from Eda Greene
De beste games en apps voor virtuele toeristen op pc
Verveeld door lockdown? Kantoor gaat nog een maand niet open? Chagrijnig over...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *