MW3-spelers pleiten voor ‘permanente’ toegang tot MW2 Mosh Pit-maps

MW3-spelers pleiten voor ‘permanente’ toegang tot MW2 Mosh Pit-maps
Max Candelarisi

MW3-multiplayer gelanceerd met verbeterde versies van de MW2-kaarten uit 2009, die spelers al snel prezen, maar na de introductie van Carry Forward bracht MW2 kaarten Mosh Pete, de spelers eisen dat het “permanent” is.

Seizoen 1 van MW3 is momenteel aan de gang en brengt twee nieuwe wapens, de HRM-9 SMG en de TAQ Evolvere LMG, enkele langverwachte audioverbeteringen, verschillende wapenverbeteringen en nerfs, en een gloednieuwe kaart voor 6v6 multiplayer.

Ondanks de nieuwe kaarten die tijdens seizoen 1 zijn uitgebracht en een update halverwege het seizoen, is de aandacht van spelers echter gericht op de terugkeer van de kaarten van MW2, die, vanwege de aanzienlijke bewegingsveranderingen geïntroduceerd door SHG, er heel anders uitzien dan hun oorspronkelijke release uit 2009. .

Artikel gaat verder na advertentie

In twee verschillende berichten op Reddit deelden gebruikers “2006gto1234” en “Connnooorrr” hun wens om de MW2 Moshpit-kaarten in een “regulier quickplay-toernooi” te plaatsen. Hoewel beide gebruikers hetzelfde doel delen, hebben ze verschillende redenen waarom ze MW2-kaarten permanent in de game willen zien.

De ondertekening van de Charlie Intel Gratis en krijg:

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

Gebruiker “Connnooorrr” zei dat hij “Vorig jaar MWII niet speelde”, waardoor de kaarten van MW2 2022 “aanvoelen als een nieuw kaartenpakket.” Gebruiker '2006gto1234' begon zijn bericht echter door te zeggen dat “de kaarten geweldig passen bij de actie en mechanica van dit spel [MW3 2023]”.

Op dezelfde manier waren de meeste spelers in de commentaren het erover eens, omdat ze geloven dat het toevoegen van hen aan de selectie een “no-brainer” is en de kaartenpool zou kunnen “verbeteren”. Een andere gebruiker voegde hieraan toe: “Alle MWII-kaarten hadden er vanaf het begin permanent moeten zijn, er is geen reden om dit niet te doen.”

Hoewel velen de MW2 Mosh Pit-kaarten aan de volledige lijst willen toevoegen, denken anderen dat het misschien een goed idee is om de afspeellijst permanent te hebben. Het is echter nog steeds onzeker of SHG in de toekomst de beschikbaarheid van MW2 Mosh Pit-kaarten binnen de MW3-multiplayer zal veranderen.

Artikel gaat verder na advertentie

Voor meer informatie over MW3 kun je kijken naar de beste uitrusting om het klassement te domineren, of hoe je alle wekelijkse uitdagingen kunt voltooien.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *