Rocket League kondigt onverwachte nieuwe functie aan

Rocket League heeft een onverwachte nieuwe functie aangekondigd voor de PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch en pc-game voor seizoen 2, welke Psyonix en Epic Games zijn vandaag eindelijk onthuld. Meer specifiek heeft het bovengenoemde paar aangekondigd dat de gratis te spelen sportgame een nieuwe gameplay-functie toevoegt, genaamd Player Anthems, waarmee spelers een nummer uit de grote soundtrack van de game kunnen kiezen en deze in de arena kunnen laten spelen wanneer ze scoren. een doel.

“Binnenkort kun je profiteren van de steeds groter wordende soundtrack van Rocket League en je favoriete muziek afspelen in de Arena als je een doelpunt scoort met deze nieuwe aanpassingsoptie,” zei Psyonix. “Er is veel om over te praten als het gaat om nieuwe Player Anthems, dus blijf morgen op de hoogte voor meer informatie.

Helaas is dit alles wat Psyonix heeft onthuld over de nieuwe functie, maar het heeft beloofd dat er morgen, woensdag 2 december, meer informatie zal worden verstrekt.

Voorlopig is het onduidelijk of deze functie wordt vastgehouden tot 9 december, of dat deze wordt uitgebracht voordat of nadat het tweede seizoen van de game live is gegaan. Gezien het feit dat het naast seizoen 2 is aangekondigd, zou je aannemen dat het uiterlijk op 9 december naast het nieuwe seizoen zal vallen, maar voorlopig is dit niet bevestigd, hoewel dit morgen zou moeten veranderen.

Wat betreft hoe deze functie zal spelen in een echte wedstrijd, we weten het niet, omdat Psyonix het nog niet heeft onthuld, maar nogmaals, dit zou morgen moeten veranderen.

READ  Xbox Live Games with Gold voor november 2021 - Cinelinx

Hoewel dit misschien een no-brainer-functie lijkt, is het niet iets waar fans massaal om vroegen, en het komt dus als een beetje als een verrassing. Aangezien seizoen 2 echter een muziekthema heeft, is het logisch dat het nu wordt toegevoegd.

Rocket League is beschikbaar via de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch en Google Stadia. Voor meer berichtgeving over de game en alles wat met gamen te maken heeft – inclusief al het laatste nieuws, geruchten en lekken – klik op hier of kijk op de onderstaande links:

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox onthult vereisten voor Forza Horizon 5 voor pc
Forza Horizon 5 Het is gepland om later dit jaar uit te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *