Na het testen van Covid positief, zegt zanger SPB: ‘Bel me niet om erachter te komen hoe het met me gaat’

Na het testen van Covid positief, zegt zanger SPB: ‘Bel me niet om erachter te komen hoe het met me gaat’

SP Balasubrahmanyam (SPB).PR-hand-out

Zanger SP Balasubrahmanyam onthulde dat hij positief heeft getest op COVID-19. Hij verzocht zijn vrienden en collega’s hem niet lastig te vallen of hem te bellen om meer te weten te komen over zijn gezondheid.

SP Balasubrahmanyam heeft vandaag (5 augustus) een videoboodschap uitgebracht. In de video zegt de zanger dat hij naar het ziekenhuis is gegaan nadat hij de symptomen van het coronavirus had gevoeld. De dokters vertelden hem dat hij zeer milde symptomen heeft. Hij kan zelf medicatie nemen en thuis in quarantaine plaatsen. Maar hij besloot in het ziekenhuis te worden behandeld, omdat hij geen risico wilde nemen.

In de video zei SP Balasubrahmanyam: “Sinds twee-drie dagen had ik een beetje ongemak in de vorm van congestie op de borst, wat voor een zanger niets te vrezen is. Ik had ook verkoudheid en koorts aan en uit. Ik had geen Behalve deze drie dingen heb ik geen enkel probleem. Maar ik wilde het niet rustig aan doen, dus ging ik naar het ziekenhuis om het te laten controleren. ‘

SPB voegde toe: “Artsen zeiden dat het een zeer milde positieve zaak van corona is en mij werd gevraagd om thuis te blijven en medicijnen te nemen zoals voorgeschreven. Het komt wel goed. Maar ik wilde dat niet doen, want het is echt moeilijk voor de plaats bij alle familieleden, die mij niet met rust kunnen laten omdat ze erg bezorgd zijn. Dus werd ik opgenomen in het ziekenhuis. “

Ondertussen verzocht SP Balasubrahmanyam zijn naasten en dierbaren om zich geen zorgen te maken over zijn gezondheid. Hij zei: “Al mijn vrienden zijn hier en ik ben in goede handen. Ik ben in goede gezondheid en niemand hoeft zich zorgen over mij te maken. Dus neem alsjeblieft niet de moeite om me te bellen om erachter te komen hoe het met me gaat. Ik ben helemaal in orde. behalve de kou en koorts. Zelfs de koorts is afgenomen. Over twee dagen ben ik in orde, ontslagen en weer thuis.

READ  Reborn Leaks in PlayStation Store

De aaszanger concludeerde: ‘Dank u voor uw bezorgdheid. Veel mensen bellen me, maar ik kon niet zoveel telefoontjes bijwonen. Ik ben hier voornamelijk gekomen om uit te rusten, zodat er geen overlast zal zijn en de medicatie. Heel erg bedankt voor je bezorgdheid. Bel me alsjeblieft niet. Het gaat goed, het komt wel goed. “

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *