Na vier maanden bezoekt Sussanne Khan de salon

Sussanne Khan

De voormalige vrouw van acteur Hrithik Roshan, Sussanne Khan, slaagde erin om na bijna vier maanden opsluiting bij haar salon langs te komen, en ze is van nature opgetogen.

Sussanne Khan.Sussanne Khan Instagram

Op Instagram Stories plaatste Sussanne een foto waarop ze samen met het salonpersoneel in een gezichtsscherm poseerde.

“Haaruitval en behandeling spa dag na 4 maanden !!” schreef Sussanna en bedankte ook het salonpersoneel in haar bijschrift.

Sussanne woont momenteel bij Hrithik bij diens huis. De twee besloten samen te blijven om voor hun zonen te zorgen tijdens de Covid-19-pandemie.

In april had Hrithik een lange bedankbrief geschreven voor Sussanne.

‘Het is voor mij, als ouder, ondenkbaar om te denken dat ik gescheiden moet worden van mijn kinderen op een moment dat het land op slot is. Het is hartverwarmend om de wereld als één geheel te zien samenkomen in deze tijd van diepe onzekerheid en mogelijkheden van maanden van sociale afstand en mogelijke blokkades voor enkele weken misschien.

Terwijl de wereld praat over het samenkomen van de mensheid, denk ik dat het meer is dan alleen een idee, vooral voor ouders die de voogdij over hun kinderen delen. Hoe ze hun kinderen dicht bij hen kunnen houden zonder inbreuk te maken op het recht van de ander die ook een gelijk recht heeft om bij zijn / haar kinderen te zijn ‘, had hij gezegd.

READ  Beste Nintendo Switch-deals voor Amazon Prime Day 2020
Written By
More from Max Mcgee
Er is een nieuwe Perfect Dark-game aangekondigd
We vragen ons al een tijdje af wat The Initiative, Microsoft’s Santa...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *