GOP-kandidaat beweert dat hij AOC kan omverwerpen bij algemene verkiezingen

GOP-kandidaat beweert dat hij AOC kan omverwerpen bij algemene verkiezingen

De Republikeinse kandidaat die Rep. Alexandria Ocasio-Cortez uitdaagt, beweert dat hij een reële kans heeft om het democratisch socialistisch vuurmerk van de eerste termijn bij de algemene verkiezingen omver te werpen.

De campagne van ex-politieagent en gepensioneerde leraar John Cummings zei dat het 14e congresdistrict, dat delen van The Bronx en Queens beslaat, gevuld is met praktische kiezers uit de arbeidersklasse – niet met radicale linksen zoals AOC.

“Een goed gefinancierde kandidaat met een NYPD / opleidingsachtergrond en diepe banden met het district kan AOC verslaan”, luidt een memo over campagnestrategie opgesteld door Cummings-campagnemanager Chapin Fay en consultant Corey Vale, onder het kopje “Rep. De herverkiezing van Alexandria Ocasio-Cortez in Jeopardy. “

‘We hebben meer dan $ 3,5 miljoen opgehaald van meer dan 70.000 donoren uit alle 50 staten; en we hebben de kandidaat en de boodschap om in contrast te staan ​​met de radicale socialistische agenda van AOC en de ongelooflijke loskoppeling van de kiezers die ze beweert te vertegenwoordigen. “

Ze beweren dat interne opiniepeilingen aantonen dat hun campagne “geen ijdelheidoefening” is en dat AOC, hoewel een goed gefinancierde nationale figuur, “kwetsbaar” is in de wijk.

Maar Cummings is duidelijk de underdog en zou een inhaalslag moeten maken, zo blijkt uit het eigen onderzoek van de memo.

Uit een interne enquête onder 400 kiezers in het district in mei bleek dat 46 procent een gunstig zicht had op de zittende linkervleugel en 35 procent een ongunstig zicht had terwijl de rest onbeslist was.

Tweeënvijftig procent van de respondenten zei dat ze haar herverkiezing steunen in een district dat voormalig president Barack Obama in 2016 met 62 punten droeg en Hillary Clinton met 57 punten tegen Donald Trump, aldus de adviseurs.

READ  Mevrouw Dimitrisco van Resident Evil Village ziet er geweldig uit in Marvel vs.

“Zelfs in dit overwegend democratische district zijn de kiezers tegen socialisme”, aldus de campagneadviseurs van Cummings.

Zestig procent van de kiezers noemde AOC “zeer liberaal” en 38 procent beschreef haar als een “radeloze radicaal”, aldus de Cummings-campagne.

Eenenzeventig procent van de kiezers had een gunstige kijk op de NYPD, maar dat was vóór de protesten die werden aangewakkerd door de brutale dood van George Floyd door de politie in Minneapolis.

‘Ja … John is een gematigde Republikein die in een stevig blauw district loopt. Maar de overwinning van AOC is verre van zeker en haar minpunten binnen de wijk zijn veel hoger dan verwacht. Bovendien is er nooit een goed gefinancierde gematigde Republikeinse kandidaat geweest in District 14, laat staan ​​een gezond verstand agent en onderwijzer, ”zeiden Fay en Vale.

AOC versloeg gemakkelijk bedrijfsjournalist Michelle Caruso-Cabrera in de Democratische voorverkiezingen van 23 juni en wordt algemeen aangenomen dat het gemakkelijk herverkiezing wint.

Rep. Alexandria Ocasio-Cortez
Rep. Alexandria Ocasio-CortezMatthew McDermott

Het congreslid veroverde 72 procent van de machine tot 19 procent voor haar belangrijkste rivaal, gevolgd door twee andere kandidaten.

Caruso-Cabrera veroordeelde de zittende voor haar verzet tegen het verworpen plan van Amazon om een ​​hoofdkantoor in Queens te openen, evenals haar stemmen in het Congres – maar de aanvallen resoneerden niet.

De campagne van Cummings is van mening dat de oppositie van AOC tegen de Amazon-deal haar zal schaden onder de meer gematigde kiezers die pro-jobs zijn bij de algemene verkiezingen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *