Nacon en ACE Team kondigen Clash: Artifacts of Chaos aan voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One en pc

Uitgever Nacon en ontwikkelaar ACE Team aangekondigd Clash: Artefacten van Chaos Voor PlayStation 5, Xbox-serie, PlayStation 4, Xbox One en pc (stoom-, Epic Games Store). Het wordt gelanceerd in 2022.

Hier is een overzicht van het spel, via bestand Steam .pagina:

In de omgeving van

Je bent een Pseudo, een machtige krijger die afgelegen leeft in het vreemde land Zenozoik. Wanneer je betrokken raakt bij een jacht op chaosartefacten, verandert alles. Verken de wereld en versla je vijanden, maar vergeet nooit de heilige regels van het ritueel.

Functiegidsen

 • Xenozoïsche geheimen – Je staat op het punt een vreemde en onherbergzame wereld binnen te gaan. Tijdens je missie ontmoet je ongewone personages, reis je door adembenemende landschappen en ontdek je oude geheimen.
 • beschermer en beschermer – Pseudo formidabele krijger. Ondanks zijn bizarre verhaal wordt hij achtervolgd door zijn herinneringen en kiest hij ervoor om ver van de bewoonde wereld te leven. Dit rustige bestaan ​​wordt op zijn kop gezet wanneer hij een klein wezen ontmoet wiens verbazingwekkende genezende krachten de aandacht hebben getrokken van Gemini, de minnares van verschrikkelijke artefacten. Pseudo kan de jongen niet alleen achterlaten om deze dreiging het hoofd te bieden en besluit hem te beschermen – niet wetende dat er grotere krachten in het spel zijn.
 • de enige wet – In Zenozoik is er maar één wet. Volgens een oude gewoonte worden de gevechtsregels bepaald door het dobbelspel met behulp van artefacten met speciale eigenschappen. Om succes te behalen, moet je op jacht gaan naar de krachtigste van deze artefacten en je gevechten voeren volgens de steeds veranderende regels van het ritueel.
 • vechtsporten – Om te slagen in man-tegen-man gevechten, moet je alle oude technieken beheersen. Elke krijger, hoe krachtig ook, heeft zwakke punten die kunnen worden uitgebuit. Grijp je vijanden, afweer hun slagen, verdoof ze, ontwijk aanvallen… Elke kans die je grijpt, brengt je dichter bij de overwinning, maar fouten kunnen fataal zijn om de sterkste tegenstanders neer te halen, je zult je vaardigheden onder de knie moeten krijgen.
 • Op een nacht, oneindige sterren Elke nacht zijn Pseudo’s dromen zo levendig dat ze letterlijk uitkomen. Betreed zijn mysterieuze droomscène en begin aan een multiplayer-avontuur. Speel coöp met maximaal drie spelers of daag andere spelers uit op het slagveld.

Bekijk de advertentie hieronder. Toon de eerste screenshots in de galerij.

READ  Volgende maand exclusief verkrijgbaar voor Xbox Console op PS4 en PS5

Reactie beleid

Opmerkingen zijn welkom en worden aangemoedigd op Gematsu. We vragen u echter een eenvoudige reeks richtlijnen te volgen:

 • Lees het volledige artikel alvorens commentaar te geven.
 • blijf bij het onderwerp.
 • Er zijn geen opmerkingen van de autoinclusief phishing, phishing of het plaatsen van berichten.
 • Weet wanneer je niet moet ophangen. Als een onderwerp je niet interesseert, hoef je niet te reageren.
 • Er zijn geen beledigende opmerkingen. Dit omvat beledigende, bedreigende, pornografische, misleidende of lasterlijke inhoud/taal, evenals algemene intimidatie en individuele aanvallen.
 • Smeek niet aan de haven.
 • Geen consoleoorlogen.
 • Gebruik spoilertags Bij het plaatsen van verwende of NSFW-inhoud (alleen niet-naaktheid). Bijvoorbeeld: Wil is Leomon. Bepaal het onderwerp van de inhoud buiten de spoilertags.
 • Wees respectvol naar andere reageerders. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn, maar je moet wel beleefd overleggen. Als je merkt dat een commentator deze eenvoudige etiquette niet volgt, ga dan niet verder met het gesprek – meld het gewoon.

Gematsu behoudt zich het recht voor om opmerkingen zonder voorafgaande kennisgeving te bewerken of te verwijderen. Dit commentaarbeleid kan op elk moment worden gewijzigd.

Written By
More from Vanessa Hale

Speel de hele dag onophoudelijk uw favoriete mobiele games

Speel de hele dag onophoudelijk uw favoriete mobiele games Met globale lockdowns...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *