Skyrim helpt Xbox Game Pass om december sterk af te sluiten

Eerder dit jaar maakte Microsoft bekend ZeniMax Media over te nemen voor maar liefst $ 7,5 miljard. Dit heeft behoorlijk grote gevolgen voor de studio’s en eigendommen van ZeniMax – we weten bijvoorbeeld niet zeker of grote series dat leuk vinden The Elder Scrolls, Fallout, DOOM, en Wolfenstein exclusief voor Xbox (en pc). Wat we wel weten, is dat veel van ZeniMax-games beschikbaar zullen zijn via Xbox Game Pass, omdat ze al op de service verschijnen.

De sluisdeuren van de Xbox Game Pass gingen open met de toevoegingen van DOOM Eeuwig, Woede 2, en Fallout 76, en binnenkort zullen we zien dat een ander belangrijk ZeniMax-spel zich bij de service voegt: Skyrim. The Elder Scrolls V: Skyrim werd meer dan 9 jaar geleden uitgebracht en sindsdien is het op vrijwel elk denkbaar platform gelanceerd. Vanaf volgende week kun je het spelen als onderdeel van een Xbox Game Pass-abonnement.

Gezien hoe oud het spel is, is het moeilijk voor te stellen dat er veel mensen zijn die het nog niet hebben gespeeld, maar als jij dat bent, kun je het binnenkort bekijken op Game Pass. Skyrim komt op 15 december uit op de console- en pc-versies van Xbox Game Pass, en gedurende de tweede helft van de maand zal het worden vergezeld door andere games zoals Onder ons (Pc), Neoverse (troosten), Killer Queen Black (troosten), Cybershadow (console en pc), en Het medium (troosten).

We zullen er ook een aantal zien Yakuza games komen binnenkort op de service terecht, inclusief Yakuza 6: The Song of Life en remasters van Yakuza 3, 4, en 5. Zelfs vóór deze aankondiging December zag eruit als een grote maand voor Game Pass, dus Microsoft sluit 2020 definitief af met een stortvloed aan games voor zijn abonnementsservice.

READ  MARVEL'S AVENGERS Spoilervrije Xbox One-campagneoverzicht; "Een filmische, blockbuster-ervaring"

Met Skyrim op weg naar Game Pass, wordt de grote vraag nu welke Bethesda-games we hierna zullen zien. Fallout 3 en The Elder Scrolls IV: Oblivion lijken logische keuzes, aangezien ze al eerder op Xbox Game Pass zijn geweest. We laten het je weten wanneer Microsoft meer deelt, dus houd het in de gaten.

Written By
More from Vanessa Hale

Ja, uw genade is enorm populair geworden met Xbox Game Pass

We horen de hele tijd over hoe Xbox Game Pass enorme spelersaantallen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *