Nadal vertelt dat zijn rivalen minder verwondingen hebben opgelopen

Nadal vertelt dat zijn rivalen minder verwondingen hebben opgelopen

Tennissuperster Rafael Nadal heeft onthuld dat een kleiner aantal blessures zijn toch al illustere carrière verder zou hebben geholpen, door te zeggen dat dit het enige is dat hij jaloers maakt op zijn rivalen.

De nummer twee van de wereld, die vorig jaar zijn vierde US Open en 19e Grand Slam won, zei in een interview met CBS dat het enige waar hij jaloers op was over zijn rivalen, het minder aantal keren was dat ze geblesseerd raakten.

Nadal won zijn wedstrijd in de vierde ronde op het middenveldTwitter / Wimbledon

Nadal over zijn verwondingen

‘Ja. Soms doe ik dat. Het is waar dat mijn rivalen minder verwondingen hebben opgelopen dan ik,’ zei hij toen hij de vraag stelde.

Is het vanwege de hoge intensiteit waarmee de Spanjaard speelt, dat zijn tol eist van zijn lichaam?

‘Nee, of ik weet het niet. Mij werd verteld dat ik jarenlang te horen had gekregen dat ik vanwege de manier waarop ik speel nooit een lange carrière zou hebben. Maar, hey, ik ben er nog steeds … , “antwoordde hij zoals geciteerd door cbsnews.com.

Nadal had vorige maand gezegd dat tennis “niet kan hervatten totdat de situatie volkomen veilig is”, en voegde eraan toe dat hij niet zou deelnemen aan de US Open als het Grand Slam-toernooi deze week zou worden gespeeld.

Wereld nummer 1 Novak Djokovic zei onlangs dat hij nog steeds niet zeker is van deelname aan de US Open en dat er een “heksenjacht” tegen hem is na de gebeurtenissen van zijn noodlottige Adria Tour.

READ  Voormalige Ubisoft-ontwikkelaars beloven geen enorme open werelden

Djokovic had onlangs negatief getest in zijn tweede test voor Coronavirus nadat de eerste test positief was teruggekeerd.

Novak Djokovic

Quinn Rooney / Getty Images

“Ik zie de laatste tijd alleen kritiek en veel daarvan is kwaadaardig”, vertelde Djokovic woensdag in het Servische dagblad Sportski Zurnal.

‘Het is duidelijk meer dan alleen kritiek, het is net een agenda en er is een heksenjacht. Iemand moet de val nemen, een grote naam’, zei hij.

De Adria Tour was een reeks toernooien in de Baltische landen die de normen voor sociaal afstand nemen hadden versoepeld.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *