Nadat fans zich zorgen maakten, bevestigt Nintendo dat Europese N64 Switch-games online kunnen worden gespeeld op 60Hz

Europese Switch-bezitters, verheug je! Nintendo of Europe heeft bevestigd dat alle N64-games in het Switch Online + Expansion-pakket op 60 Hz kunnen draaien.

in een Tweeten Nintendo of Europe heeft op zijn officiële Twitter-account bevestigd dat elke game in het nieuwe Switch Online-lidmaatschapsniveau in het Engels op 60 Hz kan worden gespeeld. Het account bevestigde ook dat sommige games ook een optie zullen hebben waarmee je kunt schakelen tussen de originele Europese PAL-versies met andere taalopties.

Dit is een enorme overwinning voor Europese gamers die een hybride Nintendo-console bezitten en die graag enkele N64-klassiekers opnieuw willen spelen zonder het stof van hun cartridges of de N64-console te blazen. Tijdens de levensduur van de N64 werden Europese games uitgebracht in PAL-formaat en in tegenstelling tot de Amerikaanse versies, draaiden deze regiospecifieke games op 50 Hz in plaats van 60 Hz, waardoor velen ze als inferieure versies zagen.

als Eurogamer Let op, toen Nintendo aankondigde dat N64-games naar Switch Online zouden komen, waren Europese fans bezorgd dat de games met een lagere verversingssnelheid zouden kunnen draaien, vooral omdat de eerste trailer PAL-games lijkt te bevatten. Het lijkt erop dat we de PAL-optie in gebruik hebben gezien, in plaats van de enige versie.

READ  Hoogtepunten: consoles en games van de volgende generatie | Weekoverzicht

Tijdens de Nintendo Direct van vorige maand kondigde het bedrijf aan dat Switch Online een grote update krijgt, die N64- en Sega Genesis-games aan zijn virtuele bibliotheek zal toevoegen zodat leden kunnen spelen. Enkele van de games die de N64-lanceringsreeks bereiken, zijn Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time en Star Fox 64. De update zal naar verwachting ergens deze maand aankomen, met prijzen en de verwachte releasedatum van het bedrijf die dicht bij de lancering komen . .

Taylor is de Associate Technology Editor bij IGN. Je kunt haar volgen op Twitter Tweet insluiten.

Written By
More from Aubrey Mason
De WHO beweert dat jongeren de toename van coronavirusgevallen stimuleren
Jongeren die nachtclubs en stranden bezoeken, hebben wereldwijd een opleving veroorzaakt in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *