Namen uitnodigen 3 anderen met PM Narendra Modi

NDTV News

Er zijn uitnodigingen verstuurd naar ongeveer 150 mensen voor de uitgebreide “Bhoomi Pujan” die woensdag wordt georganiseerd

New Delhi:

Twee dagen voor de grote Ram-tempelceremonie in Ayodhya is de uitnodiging met een saffraanthema onthuld. De uitnodiging noemt premier Narendra Modi en noemt er nog drie, wat wijst op een enorm bijgesneden gastenlijst in de tijd van COVID-19.

Er staan ​​vijf mensen op het podium: PM Modi, Rashtriya Swayamsevak Sangh (RSS) chef Mohan Bhagwat, Uttar Pradesh Gouverneur Anandiben Patel, Chief Minister Yogi Adityanath en Mahant Nritya Gopaldas.

Afgezien van deze namen, heeft de uitnodiging ook een afbeelding van het idool van “Ram Lalla” of kind Lord Ram. Er zijn uitnodigingen verstuurd naar ongeveer 150 mensen voor de uitgebreide “Bhoomi Pujan” die woensdag in het midden van het nationale coronavirusgevecht wordt georganiseerd.

pdklqua

De genodigde heeft een afbeelding van het idool van “Ram Lalla” of kind Lord Ram

PM Modi zal naar verwachting een zilveren steen van 40 kg bouwen voor de symbolische start van de bouw van een Ramtempel die al decennia lang centraal staat in de kernagenda van de BJP en de verkiezingsbeloftes.

De Ram-tempel zal worden gebouwd na jaren van geschil over de 2,77 hectare grote plaats waar de 16e-eeuwse Babri-moskee stond voordat hij werd verwoest door hindoe-activisten die geloofden dat hij was gebouwd op de ruïnes van een oude tempel die de geboorteplaats van Lord Ram markeert.

In november zei het Hooggerechtshof dat de site zou worden overgedragen voor de bouw van een tempel en dat er een alternatieve site van vijf hectare aan moslims zou worden gegeven.

READ  Ryu is nu een van de personages die worden gebruikt om zich te kwalificeren voor het Street Fighter 6-hoofdevenement op de Capcom Cup

De megafunctie georganiseerd door Yogi Adityanath zal enkele van de belangrijkste gezichten van de Ramtempelcampagne in de BJP missen – LK Advani, Murli Manohar Joshi en Uma Bharti.

De heer Advani en de heer Joshi, beiden uitgenodigd aan de telefoon, zullen naar verluidt virtueel aanwezig zijn om de voorzorgsmaatregelen van het coronavirus in acht te nemen. Uma Bharti zei dat ze, voor de veiligheid van de premier en andere gasten, weg zou blijven van het evenement en de site zou bezoeken nadat iedereen weg was.

Iqbal Ansari, een van de moslimgeschillen, is ook uitgenodigd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *