Naughty Dog heeft meer tijd nodig om de Last Of Us-multiplayer te spelen, waarmee hij een nieuw spel voor één speler plaagt

Naughty Dog heeft meer tijd nodig om de Last Of Us-multiplayer te spelen, waarmee hij een nieuw spel voor één speler plaagt

Naughty Dog, de populaire ontwikkelaar achter franchises als Uncharted en The Last of Us, heeft een verklaring vrijgegeven over de multiplayer-titel die zich afspeelt in het The Last of Us-universum. In de post zegt de ontwikkelaar dat het meer tijd nodig heeft dan oorspronkelijk verwacht voor het multiplayer-project, maar het verzacht de klap door een onaangekondigde singleplayer-gerichte game te plagen.

“We weten dat velen van jullie ernaar uitkijken om meer te horen over de multiplayer van The Last of Us”, aldus de verklaring. “We zijn erg trots op het werk dat onze studio tot nu toe heeft gedaan, maar naarmate de ontwikkeling vordert, hebben we ons gerealiseerd dat het het beste is om de game meer tijd te geven. Ons team zal ook aan het project blijven werken.” net als onze andere games in ontwikkeling, waaronder een nieuwe singleplayer-ervaring. Absoluut; ik kijk ernaar uit om binnenkort meer te delen. We zijn onze geweldige community dankbaar voor je steun – bedankt voor je passie voor onze games, het blijft ons drijven. “

Deze verklaring volgt verslag uit bloeibergEn die problemen meldden met de ontwikkeling van de titel. Volgens het rapport is het ontwikkelteam ingekrompen terwijl de leiding van de studio heeft besloten om richting te geven.

Dit multiplayer-project was oorspronkelijk in ontwikkeling als een mod voor The Last of Us Part II, vergelijkbaar met de multiplayer-modus van de originele The Last of Us. Omdat zowel de campagne voor één speler als de modus voor meerdere spelers in omvang toenemen, deed Naughty Dog de oproep om prioriteit te geven aan de campagne voor één speler, die in 2020 uitkomt. In juni 2022 kondigde Naughty Dog aan dat de multiplayer-component nu een op zichzelf staande component was. project en deelden een stukje van de game Concept art (hierboven). Eerder dit jaar bracht Naughty Dog nog een nieuw stuk concept art uit (hieronder) en beloofde later dit jaar meer details over het stand-alone multiplayer-project.

READ  Mogelijk Metroid Prime 4-beeld geanalyseerd door wanhopige fans

De nieuwste geheel nieuwe game van Naughty Dog, The Last of Us Part II uit 2020, kreeg universele lovende kritieken met een score van 93 op Metacritic, maar heeft bewezen verdeeldheid te zaaien onder gamers. Sinds die tijd heeft Naughty Dog de Uncharted: Legacy of Thieves Collection uitgebracht, die geremasterde versies bevatte van Uncharted 4: A Thief’s End en Uncharted: The Lost Legacy, en The Last of Us Part I, een remake van The Last of Us en de laatste van ons: we zijn achtergebleven. Misschien wel de grootste impact van The Last of Us in 2023 kwam in de vorm van het eerste seizoen van de HBO-serie met Pedro Pascal en Bella Ramsey, die alom werd geprezen.

Het is niet bekend wanneer we meer zullen horen van Naughty Dog over het multiplayer- of singleplayer-project dat in deze release wordt genoemd, maar aangezien de PlayStation Showcase van deze week de vermelding van een van de projecten van de studio negeert, kan het even duren voordat we iets weten details.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *