NBA 2K22 nu gratis op Xbox Game Pass tijdens kwalificatietijd

De NBA Play-offs zijn in volle gang en als je op zoek bent naar basketbalactie, is NBA 2K22 deze week gearriveerd op Xbox Game Pass. Xbox Game Pass-leden kunnen de veelgeprezen 2K NBA-game gratis downloaden op Xbox Series X | S en Xbox One.

Basketbalfans kunnen elke ronde van de NBA-play-offs volgen in MyTeam Mode en de agenda van hun belangrijkste momenten aanvullen met nieuwe Life Agenda-collecties. Als je dit doet, verdien je Moment Player Cards.

MyTeam is net begonnen aan zijn zesde seizoen, Zero Gravity, maar het is nooit te laat om erin te springen en je droomteam van NBA-sterren en legendes op te bouwen. NBA 2K22 biedt spelers uit meerdere basketbaltijdperken en de nu iconische modus bevat de MyTeam Draft, een multiplayer-ode waarin spelers een volledig spel spelerskaarten kiezen om hun team samen te stellen.

Natuurlijk zijn er andere modi in NBA 2K22, waaronder MyCareer, een persoonlijke reis door je professionele basketbalcarrière, en MyNBA, de franchisemodus van de game. Voor degenen die spelen op Xbox Series X | S, MyCareer vindt plaats in The City, een enorme open wereld waar je doelstellingen kunt behalen en het leven als een NBA-superster kunt ervaren. Op Xbox One vaar je aan boord van het cruiseschip Cancha Del Mar waar verschillende basketbalactiviteiten plaatsvinden.

NBA 2K22 gaat er prat op de meest realistische basketbalgame ooit te zijn, maar ik denk niet dat iemand zich een seizoen had voorgesteld waarin de Los Angeles Lakers, onder leiding van LeBron James, de play-offs zouden missen. Of dat de Brooklyn Nets, samen met Kevin Durant en Keri Irving, in de eerste ronde uitgeschakeld zouden worden. Het is tijd om het spel in eigen handen te nemen, te spelen zoals jij dat wilt en naar het NBA 2K22-stadion te gaan.

READ  Hoe video's van Android naar Xbox 2022 te streamen Tip

NBA 2K22 is nu gratis bij Xbox Game Pass op Xbox Series X | S en Xbox One.

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Game Pass is bijgewerkt met PS2-klassiekers en meer AAA-titels
Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn zojuist niet toegevoegd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *