NBA 2K22 onthult next-gen features voor PS5 en Xbox Series X, niet voor pc

NBA 2K22 krijgt een aantal nieuwe gameplay-functies, waarvan sommige exclusief voor de volgende generatie games komen. (Niet jij, pc, jij zit.)

Het NBA-seizoen nadert en dat betekent dat het tijd is voor de jaarlijkse 2K-basketbalfranchise om het veld op te gaan. Eerder deze week onthulde 2K een nieuwe NBA 2K22 gameplay-demo die enkele nieuwe functies laat zien die exclusief zullen zijn voor de volgende generatie consoles.

NBA 2K22 promoot een geheel nieuwe defensieve kunstmatige intelligentie, die de schietcompetitie en blokkeersystemen zoals spelers die momenteel kennen, vernieuwd. Aan het offensieve einde zullen spelers een nieuwe kijkmeter vinden die dynamisch uitbreidt bij het maken van hoogwaardige opnamen met goede schietgadgets. Deze statistiek zal drastisch afnemen bij schutters van lagere kwaliteit, defensieve druk en vermoeidheid. Als je op zoek bent naar meer stijlpunten, kun je de nieuwe Dunk Style Creator gebruiken om te pronken met je dunking-vaardigheden.

Hoewel deze functies voor elk platform beschikbaar lijken te zijn, vinden spelers ook enkele exclusieve functies voor Xbox Series X en PlayStation 5. Dit omvat niet alleen verbeterde beelden, maar ook Takeover Perks, die kunnen worden ontgrendeld om bestaande Takeover-mogelijkheden te verbeteren. We beloofden op een later moment meer informatie over de voordelen van de overname.

Helaas lijkt er een klein detail te ontbreken in de onthulling van maandag. Next-gen exclusives zijn nog steeds ontgrendeld op next-gen consoleversies, dus als je een PS5 of Xbox Series X hebt, ben je helemaal klaar. “Wacht even!” ik hoor gemiddeld r / PCMasterRace cheer poster. “Ik heb de nieuwe GeForce RTX 3080! Ik krijg zeker ook toegang tot de next-gen-functies, toch?” Het antwoord daarop is “nee”, omdat… het emoji’s negeert.

READ  Dit is hoe de achterwaartse compatibiliteit van de Xbox Series S echt werkt • Eurogamer.net

NBA 2K22 is bijna hier. Het wordt op vrijdag 10 september uitgebracht op pc, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Als je meer wilt weten over nieuwe gameplay-functies, ga dan naar NBA 2K website.

Ozzie speelt al videogames sinds hij op vijfjarige leeftijd zijn eerste controller op de NES kreeg. Sindsdien is hij dol op gamen, maar tijdens zijn studententijd nam hij slechts een korte pauze van hem. Maar hij werd teruggetrokken na jaren in de QA-kringen voor zowel THQ als Activision te hebben doorgebracht, waarbij hij de meeste tijd had besteed aan het helpen van de Guitar Hero-serie naar zijn hoogtijdagen. Ozzie is een grote fan geworden van platformgames, puzzelgames, shooters en RPG’s, om er maar een paar te noemen, maar hij is ook behoorlijk cliché voor alles waar een goed en meeslepend verhaal achter zit. Want wat zijn videogames als je geen goed verhaal kunt hebben met een nieuwe Cherry Coke?

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Series S uitverkocht bij Microsoft – Waar te zoeken naar voorraad Volgende

Bijwerken: De Microsoft Store is nu te koop voor consoles van de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *