De 27 snelst voltooide games van de nieuwste Xbox-verkopen

Een nieuwe week betekent een nieuwe verkoop en een nieuw snel aanvullend artikel. ik droogde op Xbox-uitverkoop deze week Om je 27 snelle en gemakkelijke spellen te bieden die gemakkelijk te voltooien moeten zijn.

Hoogtepunten uit de selectie van deze week zijn het geweldige Playdead Inside, het sci-fi horrorspel Soma van Frictional Games en drie titels van het beruchte Xitilon. In de onderstaande tabel hebben we links naar de hub van elke game geplaatst, waar je prestatielijsten, handleidingen (indien geschreven) en een handige link naar de Microsoft Store vindt.

De snelste voltooiing van Xbox-games van de nieuwste verkopen

geen ontsnapping

De gemakkelijkste prestatie op onze lijst deze week (volgens TA-stamboom) is geen ontsnapping, een point-and-click-avonturenspel van de uitgever Eastasiasoft Easy Achievement. Without Escape heeft 12 prestaties die in ongeveer 30 minuten kunnen worden ontgrendeld, waarvan de meeste komen door het verhaal van de game door te spelen. Als je het nodig hebt, hebben we duidelijke instructies (geschreven door mijn pluimveeDit geeft precies aan wat je moet doen om elke prestatie te ontgrendelen. Als je besluit om $ 2,49 / £ 2,09 / € 2,49 in te zamelen voor een spel, lijkt het erop dat je het alleen voor Gamerscore speelt, aangezien Without Escape een slechte beoordeling van 2.01/5 heeft van de community.

ik ben een zombie

ik ben een zombie

Geprijsd op $ 0,99 / £ 0,79 / € 0,99, ik ben een zombie Het is onze gemakkelijkste en goedkoopste game deze week. Het strategiespel heeft 12 prestaties die tussen de twee en drie uur nodig hebben om te ontgrendelen. Hoewel de meeste erg gemakkelijk zijn, kunnen sommigen problemen hebben met mijn twee sprintprestaties: spinner En Sneeuwloper. I, Zombie heeft een lage communityscore van 2,64/5, dus als je hiervoor kiest, verwacht dan niet de meest opwindende game-ervaring.

READ  Nieuwe Mass Effect Legendary Edition-mods arriveren

Als je echter echt het maximale uit je winst wilt halen, moet je Castle of No Escape, Castle of No Escape 2 en Pixel Gladiator van Xitilon eens uitproberen. Elk van de Castle of No Escape-titels heeft in totaal 3.000 gamerscores, terwijl de Pixel Gladiator in totaal 2.000 gamerscores heeft.

binnenkant

binnen 3

Laten we nu verder gaan met de game met de hoogste community op onze lijst, Inside, met een beoordeling van 4,26 / 5. Deze geweldige en griezelige puzzelplatformgame heeft 14 prestaties die je drie tot vier uur nodig hebt om te ontgrendelen. Elke prestatie is gemarkeerd als verzamelobject, dus je kunt het beste doorgaan ongetraindexcellent naar binnen dwalen, zodat je tijdens het spelen geen prestatie mist. Inside is te koop voor $ 4,99 / £ 3,99 / € 4,99, maar je kunt kopen Binnen & Limbo. Pack, inclusief het geweldige Limbo-platform voor slechts een paar dollar / £ / euro.

Je kunt de volledige lijst met momenteel afgeprijsde Xbox-games bekijken Hier.

Pak jij een van deze titels op om je gamerscore snel een boost te geven? Laat het ons weten in de reacties!

More from Madison Garrett

Kerststallen Lichte speurtocht door Slotjes-West – Oosterhout

Foto: Judith Robbe In Slotjes-West hebben bewoners samen een coronavaste kerstactiviteit georganiseerd:...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *