Nebraska 17 Minnesota 24: Discussie over samenvatting en middagspelen

De Huskers lijken geen punter William Przystup te hebben. Niet alleen zullen de Huskers hun punter vervangen, maar hij is ook de houder van Connor Culp – hopelijk levert dat geen problemen op. Tyler Crawford zal naar verwachting vandaag de puntertaken afhandelen.

Drieëndertig spelers worden tegengehouden door Minnesota. Ze zullen zonder twee van hun aanvallende lineman zijn, en hebben nog maar twee in aanmerking komende strakke uiteinden en vier verdedigende tackles. Zullen er openingen zijn voor #RunTheDamnBall?

Uitstekende running back Mohamed Ibrahim en quarterback Tanner Morgan zijn beschikbaar voor de Gophers.

Brendan Jaimes maakt zijn schoolrecord 40e start (aanvallende lijn) op Senior Day. Wat geweldig voor hem!

De Huskers wonnen de toss en kozen ervoor om te ontvangen. Ze zullen zich verplaatsen tegen een sterke noordenwind.

Eerste kwartier

De Huskers kwamen uit in een twee strakke eindset, maar in plaats van de bal te rennen, gooide Adrian een swingpass naar Wan’dale die werd misleid, teruggevonden door Wan’dale en negen meter verloor. Het werd herzien en bekrachtigd. De tweede en 19 play was een aanloop door het midden die nergens heen ging, gevolgd door nog een (zucht) swingpass. Vierde en zestien. Punt.

Marquel Dismuke begroef de terugkeerder met perfecte timing na de vangst.

Een penalty op de Blackshirts (Cam Taylor-Britt) bracht de Gophers voorbij het middenveld. Mo Ibrahim is tot nu toe opgekropt door de verdedigingslinie. Op de derde en tiende plaats werd Morgan geraakt toen hij gooide, waardoor de bal onvolledig fladderde.

De punter werd neergehaald binnen de lijn van vijf meter. Adrian Martinez hield de hoge kiek tegen en Dedrick Mills vond een beetje daglicht. Een Martinez-run op derde en drie bracht de Huskers naar de 20. Luke McCaffrey kwam in het spel terwijl Martinez aan de zijlijn werd bekeken (linkerhand) en gooide prompt een ontvanger omver (onvolledig), gooide een andere (onderschept) omver.

De Husker-verdediging dwong een vierde en één op de 25-yardlijn af. Minnesota ging in een wilde kat en … touchdown voor Ibrahim die gleed, de zijlijnhek raakte en groezelig lijkt te zijn.

Het extra punt raakte de staander maar was goed.

Minnesota 7 Nebraska 0

Nu we ze hebben waar we ze willen hebben …

De Gophers hebben zogenaamd een slechte verdediging, maar Nebraska’s aanval lijkt vastbesloten hen te helpen door nog erger te zijn. Om eerlijk te zijn, werd Wan’dale op de derde downpass gehouden zonder te bellen – daarom leek de Martinez-pas zo ver van het doel af. Maar de Huskers zouden niet in een derde en lange positie moeten staan ​​tegen een slechte verdediging die extreem kort is.

READ  Waarom landingen riskant zijn op de landingsbaan van Kozhikode, naast kloven

De Gophers kregen een geweldige veldpositie op de acht yard punt.

Door de overtreding van Gopher werkt alles en beweegt het snel binnen de rode zone.

Minnesota ging terug naar de wilde kat op de derde en één, maar Caleb Tannor snoof het voor een verlies. Het velddoelpunt van Gopher was goed.

Minnesota 10 Nebraska 0

Terwijl de Husker-aanval terugkomt, denken alle Nebraska-fans …

Het eerste kwartaal eindigt gelukkig.

Tweede kwartier

Wan’dale opent het kwartaal met een knal (47 yard run – zijn blokkers opzij duwend)! Nebraska is in de rode zone.

Twee toneelstukken later … Austin Allen touchdown !!

Wie maakte zich zorgen? Je maakte je zorgen? Ik maakte me geen zorgen (ja, juist).

Minnesota 10 Nebraska 7

PJ Fleck moest twee time-outs verbranden om uitstel van strafschoppen te voorkomen. Dit laat hem zonder time-outs achter na het verbranden van een defensieve time-out toen een linebacker wijd uitgesplitst werd die Wan’dale bedekt (ik had graag willen zien hoe dat spel zou zijn verlopen).

Nebraska heeft geprobeerd wat tempo te gebruiken terwijl de Gophers zoveel mogelijk van de afspeelklok gebruiken. Na een periode waarin Chris Autumn-Bell wijd open werd gelaten, lieten de Zwarthemden een goede achtervolging zien om een ​​derde naar beneden te forceren … waar ze prompt Autumn-Bell weer wijd open lieten staan.

Ik weet zeker dat er een reden is waarom Nebraska zone speelt in plaats van Taylor-Britt te bemannen op Autumn-Bell, maar ik ben niet slim genoeg om te weten wat dat is.

Vierde en acht … onvolledig. Husker bal!

Jack Stoll maakte een eerste vangst naar beneden en volgde deze met een vangst van acht meter – geweldig om de oudste terug op het veld te zien op seniorendag! Adrian wierp een beetje Wan’dale omver die werd bedekt door een linebacker (dat zou een touchdown zijn geweest).

Decrick Mills breekt er een binnen de 10 yard lijn. Eerste en doel. Geweldig om te zien dat een andere senior zijn positie begint te winnen.

ADRIAN MARTINEZ TOUCHDOWN!

Nebraska 14 Minnesota 10

Minnesota antwoordde met een Cam Wiley 61 yard rennen in de rode zone (13 yard lijn). Marquel Dismuke maakte de SHOESTRING-tackle om de touchdown te redden.

READ  Age of Calamity Leak onthult naar verluidt DLC-personages

Een bijna-onderschepping bij de doellijn (Deontai Wiliams denk ik) leidde tot derde en 14. Een Cam Taylor-Britt-treffer op Tanner Morgan die eruitzag als richten, werd niet op het veld afgeroepen, maar werd herzien. Ze stelden vast dat het doelwit was en # 5 werd uitgeworpen. CTB is op geen enkele manier een vuile speler, maar volgens de regel was dat richten. Eerst in Minnesota.

Touchdown Gophers.

Minnesota 17 Nebraska 14

Alante Brown gaf de aftrap terug naar de 24. Kade Warner maakte een korte vangbal (een gevaarlijke vlottende pass toen Martinez in de pocket werd geraakt) gevolgd door een Martinez-run. De swingpass naar Rahmir Johnson ging achteruit en bracht de tweede en 14 met nog 37 seconden over. Martinez geeft meer de voorkeur aan zijn rechterarm dan elke Husker-fan zou willen. Een vangbal van Wyatt Liewer in het midden van het veld hield de klok draaiende wat werd gevolgd door een omverwerping van een open Oliver Martin. Op de vierde en tiende plaats moesten de Huskers trappen, wat Minnesota acht seconden gaf. (Ze namen een knie).

Rust

Derde kwart

De Gophers begonnen met een slechte positie op het veld (voor één keer) met een teruggeslagen aftrap (13 yard lijn). Quinton Newsome is in het spel voor Cam Taylor-Britt.

JoJo Domann werd verslagen op een verticale route, maar kwam net op tijd om de homerun-bal weg te slaan (whew), waardoor de Gophers aan hun kant van het veld bleven. Op de vierde en tweede plaats koos Minnesota ervoor om te trappen. Oliver Martin zwaaide naar de goede vangst.

Nebraska’s aanval kwam uit in de snelle slag-modus met Wan’dale, Levi Falck en een paar anderen die toneelstukken speelden. In mijn ogen doet Adrian pijn, maar hij verzamelt al zijn wilskracht. Hij verdient enorme rekwisieten Husker-fans. De drive stopte bij de rode zone en Culp miste het velddoel.

Minnesota 17 Nebraska 14

Op de daaropvolgende Gopher-drive kende het run-spel niet veel succes, maar hun schuine passes bleven terrein winnen. Ik denk dat ze de bal blijven rennen omdat … who cares, zolang ze het maar blijven doen.

Casey Rogers sloeg de derde schuine pass naar beneden.

De Husker-overtreding reageerde met een drie en uit.

De secundaire Nebraska blijft zone spelen. Het blijft soms uit elkaar worden gehaald.

Nick Henrich trok Morgan na een remise neer toen de Gophers ver voorbij het middenveld kwamen. de zwarthemden stopten het derde en vier spel, waarmee ze vierde en drie opleverden. PJ Fleck koos ervoor om ervoor te gaan op de Husker 36. Pheldarius Payne sloeg de pas omver. De Blakshirts hebben meer schoten geblokkeerd dan Nebrasketball.

READ  Bruins begint alvast het getallenspel aan te pakken

Dus, wat doet de overtreding van Husker?!? Twee snelle onvolledigheden en een onhandige poging. De Gophers herstelden de Martinez-onhandige poging aan de Husker-kant van het veld.

Vierde kwartaal

Ik begrijp nog steeds niet waarom de Husker-verdediging een zone speelt als Minnesota maar één haalbare ontvangstoptie heeft. De Gophers bevinden zich in de rode zone en zagen eruit alsof ze klaar waren voor de touchdown, maar de call op het veld was kort. In plaats van op een recensie te wachten, deden de Gophers een snelle klik. Op het derde en doelpunt (bij het ene) werd het spel kort gehouden. De vierde down play vond paydirt.

Minnesota 24 Nebraska 10

Ik geef over het algemeen graag een niveau van play-by-play in deze herhalingen, vooral om spelers in deze artikelen te taggen.

Ik ben klaar. Het playcalling is niet ideaal en ik wil me deze stapel dog doo niet herinneren.

Met nog negen minuten te gaan, heeft Minnesota de bal en een voorsprong van 10 punten.

ZWARTE SHIRTS.

Husker ball op de 50.

Haha! Ze beschreven Austin Allen als snel en atletisch in plaats van lang.

Vierde naar beneden. Connor Culp komt uit voor het velddoelpunt van 37 yard. Mooi zo.

OH WACHT, MINNESOTA WAS OFFSIDES. EERSTE NEBRASKA.

Andere teams kunnen fouten maken?

De tv-jongens debatteren of Nebraska slim is om de straf te accepteren en de punten van het bord te halen?!? Ja! Ik neem de drie kansen in de eindzone voordat ik weer een velddoelpunt trap. Echt jongens?

Een wachtende call op Ethan Piper (ticky smakeloze call – oké, echt slechte call) maakte een Martinez touchdown-run teniet. Huskers nemen genoegen met een velddoelpunt.

Minnesota 24 Nebraska 17

Er zijn minder dan vijf minuten over in het spel.

Er zijn minder dan vier minuten over in het spel.

Er zijn minder dan drie minuten over in het spel.

(Minnesota heeft nog steeds de bal)

Rode zone.

Er zijn minder dan twee minuten over in het spel.

Eerst door Ibrahim. Hij ging opzettelijk ten onder omdat Nebraska de klok niet meer kan stoppen.

Minnesota wint.

More from Madison Garrett
Netflix-spellen: spellen, spellen en prijzen
Na de lancering van Netflix Games deze zomer in Polen, Spanje en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *