Bucks v Tottenham – speloverzicht – 10 mei 2021

San Antonio – – De San Antonio Spurs gebruikten het lijden van hun grootste nederlaag van het seizoen als katalysator voor een geweldige overwinning, en het had niet op een beter moment kunnen gebeuren.

Dimar DeRozan Hij had 23 punten en Tottenham vestigde een franchiserecord voor punten in de eerste helft, terwijl ze maandagavond 146-125 overwinning behaalden op de Milwaukee Bucks.

Milwaukee had vijf opeenvolgende overwinningen gekort en verloor een wedstrijd achter inactief Brooklyn voor de tweede plaats in de Eastern Conference.

De overwinning kwam tien dagen nadat Tottenham een ​​voorsprong van 32 punten had op Boston en in de verlenging 143-140 verloor.

“Ik zou niet zeggen (dat verlies voor Boston) dat het bij naam kwam,” San Antonio ranger Lonnie Walker IV “Maar voor zover de teamgenoten en spelers elkaar aankeken en wisten dat er nog eens 24 minuten vol waren, wisten we hoe laat het was”, zei hij.

Het magische aantal van Tottenham zakte naar een plek in het toernooi met een overwinning en een verlies van New Orleans 115-110 in Memphis.

“Het was een goede avond voor een team van toernooikaliber en een goede coach”, zei San Antonio-coach Gregg Popovic. “We moeten gewoon dolgelukkig zijn, maar daar zijn we niet tevreden mee. We hebben nog steeds een groot gevecht.”

San Antonio scoorde het hoogste niveau van het seizoen in termen van punten en het beste team met 87 punten in de eerste helft, het tweede meest gescoorde door de club in eender welke helft. Tottenham maakte in elke helft gelijk met 12 driepunters in de eerste helft en eindigde met 17 doelpunten tegen 29 lange afstanden.

READ  Hoe de Chiefs te verslaan: Ons boek legt de spelplannen uit die zijn gebruikt om KC dit seizoen te verslaan

Digonti Murray Hij voegde 21 punten toe, Kildon Johnson En de Patti Mills Ze hadden elk 20 en Rudi Jay Scoor 19 voor San Antonio. Mills en Jay kwamen samen om een ​​9-tegen-15 versus 3-seconden te schieten.

Dollar vooruit Giannis Anticonmou Hij scoorde 28 punten, schoten 11 tot 16. Chris Middleton Hij voegde 23 punten toe en Jrue vakantie Hij was 20.

San Antonio verloor maandag zes van de zeven ingeschrevenen, maar maakte een historische start tegen Milwaukee.

Tottenham scoorde een seizoen hoog van 45 punten in het eerste kwartaal, het vierde hoogste totaal in de geschiedenis van de franchise, en volgde het met de meeste punten in de geschiedenis van het team tijdens de eerste helft.

“We moeten een manier vinden om de haltes te krijgen”, zei Bucks-coach Mike Bodenholzer Hij zei. “Wees gewoon beter in het algemeen in termen van verdediging, en wees efficiënter. Het zit in ons. We moeten het gewoon aan beide kanten doen.”

Tottenham raakte 67% van het veld en drie worpen in de eerste helft.

Achter Brown

Popovic sprak zijn beste wensen uit aan NBA-scheidsrechter Tony Brown, die de rest van het reguliere seizoen en het naseizoen zal missen omdat hij wordt behandeld nadat hij vorige maand werd gediagnosticeerd met alvleesklierkanker.

Brown heeft 1.109 reguliere seizoenswedstrijden en 35 play-offs in 19 seizoenen beheerd.

‘Het is een stijlvol werkwoord’, zei Popovich. “Je voelt voor iemand en zijn familie als zoiets gebeurt. We wensen hen het beste en hopen dat de mensen (die voor hen zorgen) iets ontdekken.”

READ  Heeft u vragen over Princess Peach: Showtime? Spel?

TIP-INS

Bucks: Karam, voormalig doelman van Tottenham Hotspur Brian Forbes Video-eerbetoon voor de wedstrijd. Voordat hij het laatste off-season bij de Bucks tekende, speelde Forbes vier seizoenen bij Tottenham nadat hij in 2016 uit Michigan was uitgeschakeld. … Antitokounmo had 15 assists in Bucks ‘120-113 overwinning op Tottenham op 20 maart. Maandag kreeg hij vier assists.

Tottenham: Het hoogste record in het eerste kwartaal en het vorige hoogste record voor San Antonio kwam in de eerste helft tegen Denver. Tottenham scoorde 47 punten in het eerste kwartaal tegen de Nuggets in 1993 en had 84 punten in de eerste helft tegen de Nuggets in 1984. De meest productieve helft kwam voor San Antonio ook tegen Denver, toen Tottenham 91 punten scoorde in de tweede helft in 1984 …. Devin Fasil Hij heeft dit seizoen 50 driepunters en hij sluit zich aan bij Gary Neal, Davis BertansTony Parker Lloyd DanielsEn Beno Udrih en Manu Ginobili als de enige rookies in de geschiedenis van de franchise die dit niveau hebben bereikt.