Nee, Final Fantasy 7 Remake komt niet naar Xbox

Nee, Final Fantasy 7 Remake komt niet naar Xbox

Op Vaderdag in het land leek een bericht van het officiële Xbox Brazilië-account te plagen dat Final Fantasy 7 Remake naar Xbox zou komen. Terwijl fans beginnen te denken dat dit betekent dat de game zich afspeelt op Xbox, lijkt dat niet het geval te zijn.

In een reactie aan Eurogamer zei Microsoft dat het bericht in kwestie onjuist was en sindsdien is verwijderd.

“De afbeelding is abusievelijk geplaatst en verwijderd omdat er een titel op stond die niet beschikbaar was op Xbox”, aldus een woordvoerder van Microsoft. Eurogamer.

Post gespot op sociale media door The Gamer.

Final Fantasy 7 Remake werd voor het eerst uitgebracht in april 2020. Het volgende deel van de remake, bekend als Final Fantasy 7 Rebirth, is momenteel in ontwikkeling. De verwachting is dat deze ergens begin 2024 wordt gelanceerd.

Voor degenen die een nieuwe Final Fantasy-fix willen, kunnen gamers Final Fantasy 16 op PlayStation 5 kopen. Van het nieuwste deel in de serie, Final Fantasy 16, zijn tijdens de lanceringsweek in juni meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht.


Denk je dat Microsoft Final Fantasy 7 Remake niet naar Xbox komt? Bekijk voor meer Insider Gaming de update die Capcom heeft uitgebracht voor Resident Evil 2 Remake.

READ  "Het duurt jaren en jaren om geweldige games te maken."

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *