Neem de Whiskey Mafia: Frank’s Story op Xbox One en Xbox Series X | S.

1920 te New York. Een stad vol misdaad, maar één man probeert de trend te weerstaan. Een man met hoop en dromen. eerlijk. En in Whiskey Mafia: Frank’s Story op Xbox One en Xbox Series X | S, je leert alles over de nederige postbode.

Nu beschikbaar om te kopen en te downloaden op Xbox One en Xbox Series X | S, Whiskey Mafia: Het verhaal van Frank neemt ons mee naar New York City, halverwege de jaren twintig. Hier probeert Frank het meeste succes te behalen en na het ontvangen van een brief van zijn goede vriend Leo openen ze hun pub en maken zich klaar voor actie.

Hier komen de problemen naar voren. Weet je, pub patronage in New York is in de beste tijden moeilijk, maar in een wereld vol misdaad? Je moet woekeraars, commerciële concurrenten, smokkelaars en meer behandelen zoals je zou doen in het verhaal van Frank. Je moet eropuit gaan en doen wat het beste is voor je bar, en daarbij geen gevangenen nemen. De vraag is, heb jij wat nodig is om dit bedrijf te laten werken, of zullen jij en Leo het slachtoffer worden van de vuile, corrupte oplichting die met het territorium gepaard gaat?

Whiskey Mafia: Frank’s Store zal proberen alle antwoorden op deze vragen te geven, en tegen een vraagprijs van slechts £ 4,99, wat is ChiliDog Interactive (ze hebben eerder achter de likes gezeten) onrustige nachten En Machtige man) die naar de Xbox Marketplace wordt geduwd, zou verleidelijk genoeg moeten zijn.

READ  Dark Alliance op Xbox Game Pass?

de Xbox-winkel Het zal je uitzoeken met de download die je nodig hebt, terwijl onze volgende recensie ervoor kan zorgen dat je die hekken betaalt – hoe dan ook.

Laat het ons weten in de reacties als je besluit deze te pakken.

Spelbeschrijving:

Whiskey Mafia: The Frank Story is het nieuwe hoofdstuk in een ambitieus misdaadverhaal dat zich halverwege de jaren twintig afspeelt in New York City.

Written By
More from Vanessa Hale

Hands-on: van Xbox Series X tot Nintendo Switch, Falconeer: Warrior Edition vliegt

De Nintendo Switch heeft een uitgebreide bibliotheek met platformonafhankelijke games, maar uitgever...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *