Bioloog Math de Ponti neemt kijkers mee van regionale omroepen …

Bioloog Matt de Ponte.
Foto: privéfoto

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen / heel / Beegden –

“On the Road with Mathematics” is de titel van een nieuw programma dat vanaf 18 april wordt uitgezonden door omroepen OR6 en ML5. In het programma neemt bioloog Math de Ponti kijkers mee voor een wandeling door de prachtige natuur van Midden-Limburg.

De makers van het programma, Math de Ponti en Chris Trines uit Roermond, constateerden de afgelopen maanden dat steeds meer mensen op zoek zijn naar de natuur. “Maar vaak weten mensen heel weinig over het gebied waarin mensen lopen. Het doel van dit programma is om de kijker kennis te laten maken met wandelpaden en het bewustzijn van de natuur te vergroten.”

In de afleveringen vertelt De Ponti op een luchtige manier over de details die hij tijdens het lopen tegenkwam. Trines maakt de beelden en is verantwoordelijk voor de productie. Kijkers kunnen de site doorlopen kumpgood.com Download routebeschrijving en gps-gegevens, zodat ze ook zelfstandig de route kunnen gaan. Het programma is ook via deze website te bekijken.

Op pad met wiskunde Het wordt elke eerste en derde zondag van de maand uitgezonden door omroep ML5. Omroep OR6 begint zondag 18 april met Aflevering 1. Aandacht voor Hatem Natural Park. In de tweede aflevering vindt een wandeling plaats door natuurgebied De Doort in Echt.

More from Madison Garrett
Multiplayer keert mogelijk niet terug naar Uncharted 4 PC en PS5
The Uncharted: Legacy of Thieves Collection die Uncharted 4 en Uncharted: The...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *