NetDragon’s Jumpstart lanceert nieuw Neopets Merchandise-licentieprogramma Hong Kong Stock Exchange: 0777

HONG KONG, 7 december 2020 (GLOBE NEWSWIRE) – NetDragon Websoft Holdings Limited (“NetDragon” of “the Company”, Hong Kong Stock Code: 777), een wereldwijde leider in het bouwen van internetgemeenschappen, is verheugd aan te kondigen dat zijn dochteronderneming JumpStart, een leider in het verrijken van games en ervaringen voor kinderen, werkt samen met meer merken en artiesten om samen een nieuwe batch merchandises te lanceren voor Neopets-fans om online en offline met hun Neopets te communiceren.

Neopets, gelanceerd in 1997, is een geliefd merk met meer dan 150 miljoen spelers. Al meer dan 20 jaar hebben Neopets-fans hun passie voor het merk getoond door zowel virtuele als fysieke Neopets-content te verzamelen. In deze nieuwe batch merchandise werkte Neopets samen met meer en nieuwe merken, waaronder Hot Topic, What’s Your Passion Jewelry, Geekify, H3 Apparel, evenals artiesten, zoals Krista Staggs, Anthony Conley om een ​​grotere verscheidenheid aan Neopets-figuren te brengen, verzamelobjecten, kleding, sieraden voor die-hard fans. Fans kunnen ook een in-game code op geselecteerde merchandises scannen om een ​​verrassing op hun Neopets-account te krijgen, waardoor hun online en offline ervaringen worden gecombineerd.

Scott Nocas, EVP Business Development en Marketing bij JumpStart Games, Inc. zei: “Terwijl we het merk Neopets uitbreiden, hebben spelers en fans om nieuwe mogelijkheden gevraagd om een ​​stuk Neopets te bezitten. We zijn verheugd om een ​​nieuwe officiële merchandise-batch aan te kondigen waarmee fans hun Neopets-favorieten mee naar huis kunnen nemen. Om de beste licentiepartners te identificeren, is Neopets een partnerschap aangegaan met Carlin West Agency LLC, een toonaangevend bedrijf dat licenties verleent. Toekomstige merchandise-lanceringen in 2021 omvatten pluche, verzamelfiguren, strips, accessoires, cadeau en nieuwigheid, briefpapier en meer. ” Stephanie Lord, Neopets Brand Manager, vervolgde: “Neopets is een positieve uitlaatklep voor onze gebruikers, vooral in deze gekke tijden, en we zijn erg enthousiast om te blijven groeien en het merk uit te breiden om meer fans te omarmen.”

READ  U moet de DJI Fly-app downloaden van de DJI-website

Over NetDragon Websoft Holdings Limited
NetDragon Websoft Holdings Limited (HKSE: 0777) is een wereldleider in het bouwen van internetgemeenschappen met een lange staat van dienst in het ontwikkelen en opschalen van meerdere internet- en mobiele platforms die honderden miljoenen gebruikers beïnvloeden, waaronder eerdere vestigingen van China’s eerste online gamingportaal, 17173 .com en China’s meest invloedrijke app store-platform voor smartphones, 91 Wireless.

NetDragon, opgericht in 1999, is een van de meest gerenommeerde en bekende online game-ontwikkelaars in China met een geschiedenis van succesvolle gametitels, waaronder Eudemons Online, Heroes Evolved en Conquer Online. In de afgelopen jaren is NetDragon ook begonnen met het opschalen van zijn online onderwijsactiviteiten op basis van de visie van het management om de grootste wereldwijde online leergemeenschap te creëren en om het “klaslokaal van de toekomst” naar elke school over de hele wereld te brengen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.netdragon.com.

Over JumpStart
JumpStart is de leider in het creëren van interactieve gezinservaringen die verrijken, entertainen en opvoeden. Jumpstart produceert al meer dan 20 jaar hoogwaardige producten die boeiend, sociaal, creatief en vooral leuk zijn! JumpStart bouwt mobiele, web- en consolegames en -ervaringen onder zijn vlaggenschipmerken: JumpStart®, Jumpstart Academy®, School of Dragons®, Neopets®, Zoo Guardians® en Math Blaster®. JumpStarts toewijding aan positieve, veilige en verrijkende ervaringen heeft het vertrouwen verdiend van miljoenen leerkrachten, ouders en gerespecteerde organisaties zoals Common Sense Media en The National Parenting Center. JumpStart is een dochteronderneming van NetDragon, een wereldleider in het bouwen van internetgemeenschappen, en is gevestigd in Los Angeles, Californië.

READ  NOG STEEDS LEVEN De langverwachte MMORPG x Battle Royale mobiele game is nu officieel verkrijgbaar

Over Carlin West Agency
CWA (Carlin West Agency LLC.) Is een toonaangevend merkopbouw- en merchandise-licentiebedrijf dat licentierechten vertegenwoordigt voor kinder- / popcultuuramusementmerken zoals Neopets, de wereldwijde popster Hatsune Miku, Cristiano Ronaldo’s Striker Force 7 en anderen. CWA is gevestigd in New York City. Voor meer informatie kunt u terecht op www.carlinwestagency.com.

Neem voor vragen van investeerders contact op met:
NetDragon Websoft Holdings Limited
Mevrouw Maggie Zhou
Senior directeur Investor Relations
Tel .: +852 2850 7266 / +86591 8390 2825
E-mailadres: [email protected]
Website: ir.nd.com.cn

Mediacontact: ChizComm Ltd. | www.chizcomm.com namens Neopets.
Kassandra O’Brien | 416.551.0822 x356 | [email protected]

Written By
More from Eda Greene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *