NetEase heeft zijn eerste studio in de Verenigde Staten gelanceerd, geleid door de voormalige president van Daybreak Games

De Chinese technologiegroep Netease is niet zo bekend bij westerse gamers als Tencent, maar het is in alle opzichten een belangrijke speler, met een scala aan online diensten en behoort tot de beste online gamingbedrijven ter wereld. In Noord-Amerika staat het misschien bekend om zijn samenwerking met Blizzard om Chinese versies van games uit te voeren, waaronder World of Warcraft en Overwatch, maar dat zou snel kunnen veranderen.

NetEase heeft de lancering aangekondigd van zijn eerste studio in de Verenigde Staten, Jackalope Games, onder leiding van Jack Emmert, voorheen van Cryptic Studios en de Daybreak Game Company. Jackalope’s eerste project moet nog worden onthuld – alleen NetEase heeft gezegd dat het “spannende nieuwe games voor pc en consoles zal maken” – maar de geschiedenis van Emmert maakt de MMO een goede gok. Zijn eerdere kredieten omvatten City of Heroes, Champions Online, Star Trek Online, Neverwinter en DC Universe Online.

Written By
More from Max Mcgee
Meghan Markle smeekte haar vader haar huwelijk met prins Harry bij te wonen
Meghan Markle stuurde tekst na tekst naar haar vader en smeekte hem...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *