Vorige PlayStation Plus-game krijgt gratis PS5-upgrade

De PlayStation Plus-game die al in 2016 beschikbaar was toen deze voor het eerst werd gelanceerd, krijgt binnenkort een gratis upgrade voor PlayStation 5. Deze titel in kwestie is onmiddellijk, een snelle actiegame ontwikkeld door The Game Bakers. en terwijl onmiddellijk Het krijgen van een PS5-upgrade kan op zich al een groot probleem zijn, aangezien de game al wat nieuwe downloadbare content krijgt die samenvalt met deze update.

The Game Bakers hebben deze week aangekondigd dat er een nieuwe PS5-upgrade voor onmiddellijk De release staat gepland voor later deze maand op 17 mei. Deze upgrade is gratis voor degenen die hem al op PS4 hebben, wat betekent dat iedereen die de game eerder via PS Plus heeft gekregen, deze next-gen-versie van de titel kan bemachtigen. Bovendien voegt deze update ook de vorige versie toe Nog een gevecht DLC voor onmiddellijk Gratis voor alle gebruikers.

Zoals gezegd is deze update slechts een van de elementen onmiddellijk Nieuwe inhoud als DLC-pakket met de titel Unamusha Die komt ook op 17 mei. Deze DLC voegt een nieuw speelbaar personage toe, Onnamusha Rider genaamd, dat in alle spelmodi kan worden gebruikt onmiddellijk. Unamusha Het zal voor slechts $ 6,99 worden verkocht en zal beschikbaar zijn op PlayStation-, Switch- en pc-platforms.

Het is echter vermeldenswaard dat onmiddellijk Ook op Xbox One wordt de game niet ge├╝pgraded voor Xbox Series X en ontvang je geen nieuwe DLC. De reden hiervoor is dat The Game Bakers heeft Ze zei Dat de titel niet populair genoeg was op Xbox om hen middelen te laten toewijzen om dit platform te ondersteunen met deze nieuwe content. Hoewel de studio het niet heeft opgehelderd, lijkt het erop dat het zou kunnen zijn onmiddellijk Ik vond een groter publiek op PS4, grotendeels dankzij PlayStation Plus. Dus als je iemand bent geweest die al een lange tijd met PS Plus bezig is, is deze nieuwe PS5-upgrade zeker een welkome verrassing.

Ben jij iemand die scheurt onmiddellijk Voor jezelf op PS Plus in 2016? En zo ja, zou je overwegen om het opnieuw te bezoeken nu het op weg is naar PS5? Laat het me weten hieronder in de reacties of je kunt contact met me opnemen op Twitter op Betrouwbaar.

READ  Haley Joel Osment praat over 20 jaar Kingdom Hearts van Square Enix - Deadline
Written By
More from Aubrey Mason
Mets ‘Robert Gsellman’s terugkeer naar rotatie was een rotsachtige
Bijna drie jaar later keert Robert Gsellman terug naar de rotatie. Hoewel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *