Netflix heeft nog twee titels aan zijn gamelijst toegevoegd

Afbeelding van een artikel met de titel Netflix heeft zojuist twee nieuwe gratis games toegevoegd die je kunt spelen terwijl je je familieleden negeert

schermafbeelding: Netflix/Youtube

doorgaan met bouwen De lijst met onverklaarbare spellenNetflix heeft aangekondigd dat het zijn assortiment gratis mobiele shows heeft uitgebreid met 2 nieuwe spellen: bowlingbal En een opnieuw opgestarte versie van asfalt extreem.

Aftrekken Twee nieuwe games, beide gratis te downloaden op iOS en Android voor iedereen met een Netflix-abonnement, komen minder dan een maand nadat het platform zijn gaming-initiatief serieus heeft gelanceerd.

De eerste release bevatte twee titels die waren gekoppeld aan de originele uitzending, met: Vreemde dingen: 1984 En Stranger Things 3: Het spel, In aanvulling op kaart ontploffingEn wiebelenEn En Heeft u andere informatie over dit evenement?, die helemaal nergens aan gekoppeld is. de laatste van deze drie, wiebelen En Heeft u andere informatie over dit evenement?, komt van gamestudio Frosty Pop, dat ook de studio is die samenwerkt met Netflix bowlingbal.

asfalt extreemOndertussen pakte het podium het daarna weer op dichtbij door de oorspronkelijke ontwikkelaar, Gameloft, in september. Een trailer die op het Netflix YouTube-account is geplaatst, laat zien dat de opnieuw opgestarte game, net als het origineel, een off-road racegame zal zijn, waarbij spelers kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan schijnbaar vreemde voertuigen en locaties om door te razen.

Beide nieuwe games worden toegevoegd aan de bestaande selectie van Netflix als advertentievrije shows die geen in-app-aankopen toestaan. zoals we zijn al genoemdHet is niet zo dat de nieuwe platformgames slecht zijn – deze schattige 8-bits RPG Vreemde dingen: 1984 Bijzonder speelbaar – het is gewoon een strategie voor gaming-uitbreiding die een beetje een kras op het platform is, omdat Netflix heeft geen plannen om rechtstreeks inkomsten te genereren met games.

Hoewel Netflix niet heeft bekendgemaakt waarom het games de afgelopen maanden als een bijzonder opwindende manier heeft gezien om te verkennen, heeft het stilletjes gesuggereerd dat games bestaan ​​​​als een manier om nieuwe betalende abonnees aan te trekken en een beroep te doen op de bestaande basis met nieuwe, funky amusement aanbod.

zullen bowlingbal Genoeg om Netflix de komende jaren te onderscheiden, want Disney+ blijft dat doen Omcirkel de wagons? Alleen de tijd zal het bewijzen. Maar Netflix-abonnees hebben in ieder geval een nieuw paar Roekeloze keuzes om te spelen terwijl je op Thanksgiving toevlucht zoekt bij familieleden, dus dat is er tenminste.

READ  Animal Crossing: New Horizons - nieuwe en geweldige DIY-recepten beschikbaar met update 1.11
More from Madison Garrett
Software-update: Postbox 7.0.30 – Computer – Downloads
Mijn licentie dateert van voordat deze werd omgezet in een abonnementsmodel De...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *