Netflix staat gedeeltelijk downloaden op Android toe

Netflix geeft Android-gebruikers nu de mogelijkheid om series en films gedeeltelijk te downloaden. Zo kun je sneller beginnen met zoeken.

Streamingdienst Netflix heeft zojuist aangekondigd Dat je vanaf nu films of series kunt kijken die nog niet volledig zijn gedownload. De optie is de eerste die exclusief voor Android-apparaten komt, waaronder smartphones, maar ook tablets waarop de nieuwste versie van de app kan worden uitgevoerd.

Start direct met kijken

Netflix wil het kijkers gemakkelijk maken om zonder problemen naar hun favoriete series of films te kijken. Slechte communicatie zorgt immers vaak voor frustratie, zoals we regelmatig merken in het openbaar vervoer. De nieuwe functie zou dit moeten voorkomen en er zo voor zorgen dat de eerste megabyte die je download gelijk is aan het begin van de film of serie. Als je binnen het bereik van een stabiel netwerk bent, zal Netflix je vragen of je verder wilt kijken zodra je het einde van je gedownloade content hebt bereikt.

De nieuwigheid komt ook naar iOS en zal de komende maanden worden getest. Weet je niet zeker hoe het downloaden van films en series werkt? We leggen het je stap voor stap uit.

READ  "Leef gezond, speel de wereld rond" maakt leren leuk
More from Madison Garrett
Waarom Oblivion nog steeds de beste game van Elder Scrolls is
Laten we ons in plaats daarvan concentreren op de methoden VergetenNPC’s zijn...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *