Hoe de kleuren van de Joy-Con op het scherm te veranderen

Afbeelding van een dier dat nieuwe horizonten overschrijdt met joy cons op een houten achtergrond

foto: nintendo

Jarenlang hebben Switch-gebruikers Verander het kleurenschema van hun Switch Joy-Con-controllers door het gebruik van aangepaste covers en verfbeurten. Minder gebruikelijk: verander standaard de kleur van de Joy-Con.

Met andere woorden, zelfs als je je grijze Standard Edition Joy-Con verandert in een echte koninklijke paarse, zal je sleutel hem nog steeds “zien” als een grijze console in het besturingssysteem: in “Greep/opstelling wijzigen”, in “Batterij lage” pop-ups, enzovoort. Maar je kunt deze schermkleur in het hele systeem veranderen, op voorwaarde dat je wat tijd, enige technische kennis en een computer met Bluetooth-mogelijkheden hebt.

Lees verder: Het schilderen van de verschillende kleuren van de Nintendo Switch Joy-Con is niet zo eng als het lijkt

De truc bestaat al geruime tijd, dankzij een programma genaamd Joy-Con Toolkit, Geplaatst door GTATemp-gebruiker CTCaer In 2017. (Volg deze link naar een forumbericht met een downloadlink voor de software, evenals een gedetailleerde wijzigingsgeschiedenis en enkele andere fijnere details.) Verder is hier een uitstekende videozelfstudie van de mensen van golf spawn:

Omdat Nintendo een Nintendo is, gaat het doorlopen van dit proces natuurlijk gepaard met een bepaald risico in termen van garantie enz. Maar als je hoe dan ook geïnteresseerd bent, is de basislijst zoiets als dit:

  • Eerst moet je de Joy-Con synchroniseren met je computer. Houd in feite de synchronisatieknop van de Joy-Con ingedrukt – de kleine stip aan de binnenkant – totdat het zoeken begint en open vervolgens het Bluetooth-menu van uw computer. Je zou de Joy-Con moeten zien verschijnen. Als het correct is gedaan, zou het automatisch in een bestand moeten verschijnen Joy-Con-kit een programma.
  • In de Joy-Con Toolkit ziet u een “SPI-back-up”-optie, die een standaardstatus creëert waarop u kunt terugvallen. Je zou dit waarschijnlijk moeten doen, voor het geval er iets misgaat. (Volgens Spawn Wave duurt het proces ongeveer tien minuten. Het vereist geen interactie van jouw kant. Je kunt gewoon achterover leunen en wachten.)
  • Van daaruit ziet u enkele zelfverklarende opties voor het wijzigen van de lichaamskleur of knopkleur. Als u erop klikt, wordt een kleurenwiel weergegeven dat lijkt op wat u bijvoorbeeld in Photoshop ziet. Kies de gewenste kleuren.
  • Klik op “Schrijf kleuren”.

Dit is min of meer. Zodra u de Joy-Cons weer op uw Switch opent, moet deze worden geregistreerd als de kleuren die u instelt. En je dacht dat je nooit de kans zou krijgen om met deze geweldige maar bijna onbereikbare dingen te spelen dieren oversteken Vreugde nadelen.

READ  Ashok Gehlot's MLA's, Waiting to Meet Governor, Shout Slogans
Written By
More from Aubrey Mason
Het meest spookachtige herenhuis van Ierland waar ‘de duivel’ woonde, is te koop
Te koop: het spookachtigste landhuis van Ierland ‘waar de duivel zelf woonde’....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *