NFL-spellen voor week 6 – ESPN 98.1 FM

NFL-spellen voor week 6 – ESPN 98.1 FM

Er zullen een aantal grote wedstrijden plaatsvinden in week 6 van de NFL.

De Kansas City Chiefs en Denver Broncos beginnen donderdagavond met voetbal van week 6.

Donderdagavond versloegen de Chiefs de Broncos

De Chiefs (5-1) versloegen de Broncos (1-5) met 19-8 in Arrowhead Stadium. Deze game was dichterbij dan experts dachten.

In het eerste kwart maakte Kansas City alleen een velddoelpunt.

De verdediging van de Broncos had belangrijke stops in de wedstrijd, waaronder het onderscheppen van hun sterveiligheid, Justin Simmons.

Maar, Patrick Mahomes En de aanval van de Chiefs kon beginnen te klikken met hun passerende spel. Ze bedroegen in totaal 306 passerende werven tegen de verdediging van de Broncos.


De grootste wedstrijd van het Zuiden in Azië

Shane Steichen en de Colts (3-2) zullen het opnemen tegen Doug Pederson en de Jacksonville Jaguars (3-2) in het Everbank Stadium.

In week 5 behaalden de Colts een enorme overwinning op de Giants 23–16. Ondertussen behaalden de Jaguars aan de overkant van de vijver een grote overwinning op de Bills.

De Colts zullen geen ster-rookie quarterback Anthony Richardson hebben, die in week 5 een schouderblessure opliep tegen de Titans. Hij werd woensdag op de geblesseerde reserve geplaatst. Daarom zal Steichen moeten vertrouwen op back-up quarterback Gardner Minshew.

Hoewel Richardson eruit is, gelooft Steichen in de back-up quarterback.

Colts beginnen terug te rennen Jonathan Taylor zal naar verwachting meer betrokken zijn bij het hardloopspel. De verdediging van Jacksonville zal echter onderweg zijn. Jacksonville staat op de vijfde plaats in de NFL wat betreft runverdediging.

READ  'Risico!' Deelnemers onthullen de geheimen van het winnen van de spelshow

Showdown-wedstrijd maandagavond in Los Angeles

De Chargers (2-2) ontvangen de Dallas Cowboys (3-2) in het SoFi Stadium. De Chargers hadden afscheid in week 5, terwijl de Cowboys werden gesloopt door de 49ers 42-10.

Chargers startende quarterback Justin Herbert heeft te maken met een gebroken middelvinger aan zijn niet-werpende linkerhand. Hoofdcoach Brandon Staley weet echter dat een gebroken middelvinger Herbert er niet van zal weerhouden agressief te zijn tegen Dan Quinn en de verdediging van de Cowboys.

Ondertussen lijkt de aanval van de Cowboys, onder leiding van quarterback Dak Prescott, zich te herstellen na een slechte prestatie tegen de verdediging van San Francisco. De aanval van Dallas zette slechts acht eerste downs om en scoorde de hele wedstrijd slechts 10 punten.

Cowboys-sterontvanger CeeDee Lamb is slechts vijf keer het doelwit geweest.

Over het geheel genomen zou deze wedstrijd kunnen neerkomen op wie als laatste de bal had in het vierde kwart.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *