Astria Ascending werd in 2021 in het Westen gelanceerd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc

Beste dorpelingen zullen worden vrijgelaten Nieuw aangekondigd, RPG ontwikkeld door Artisan Studios Astra in oplopende volgorde Voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc via stoom- De uitgever kondigde in 2021 West aan. Het zal ook beschikbaar zijn via Xbox Game Pass.

“in een Astra in oplopende volgorde“We wilden onderzoeken hoe mensen op buitengewone momenten met elkaar omgaan”, zei Julian Bourgeois, directeur van Artisan Studios Games, in een persbericht. “Elke held heeft zijn eigen standpunt, maar het zijn de relaties die ze met elkaar aangaan die ervoor zorgen dat het verhaal tot leven komt.”

Mijn lieve dorpelingen, hoofd van de uitgeverij, Guillamet Jamet, voegde eraan toe: “Het was zo leuk om deze wereld samen te zien komen. Het is een enorme eer om zoveel legendes in het team te hebben om te helpen – zoals een kinderdroom die uitkomt. Astra in oplopende volgorde Het is meer dan een eerbetoon aan de klassiekers. Het is de perfecte volgende stap in onze reeks ambitieuze JRPG’s. “

Hier is een overzicht van het spel, via Dear Villagers:

In de omgeving van

Een episch avontuur met de charme en verhoudingen van het klassieke JRPG-spel, Astra in oplopende volgorde Het vertelt een uitgebreid verhaal over lot, opoffering en een nieuw begin.

De game is ontwikkeld in samenwerking met uitgever Dear Villagers en biedt bijdragen van JRPG-ontwikkelaars van wereldklasse, met een score van Hitoshi Sakimoto (Final Fantasy XIIEn de Hobo-verhaal), De roman van Kazushiji Nojima (Final Fantasy XEn de Remake van Final Fantasy VII) En kunst van CyDesignation (Akihiko Yoshida en Hideo Minapa).

In een wereld waar chaos dreigt, nemen spelers de controle over halfgoden – een diverse bemanning van acht helden die zijn toegewezen aan het lot van de wereld. Elk personage heeft zijn eigen verhaal, verkend in vijf steden, vijfentwintig kerkers en dertig uur gameplay tot vijftig uur bij 100% voltooid. Naast nauwkeurig afgestelde turn-based gevechten, kunnen spelers een reeks zijmissies en minigames uitproberen, waaronder een origineel iconisch spel met een sprookjesachtig thema.

Belangrijkste kenmerken

  • Epische verhalen – vecht voor de toekomst terwijl je het verleden meetelt; Offer alles op, compromis nooit iets. Verhaal van de Astra in oplopende volgorde Het is gedeeltelijk ontwikkeld door schrijver Kazushige Nojima, bekend van zijn werk aan Final Fantasy X En de Remake van Final Fantasy VII
  • Levendige landschappen Reis naar de wereld van Orcanon, een volledig geanimeerd 2D-landschap dat rijk is aan vijf steden en een dynamisch weersysteem.
  • Onvergetelijke karakters – Kies uit acht aanpasbare spelerspersonages die verschillende rassen en fantasievaardigheden bestrijken, en stel een divers team van helden samen.
  • Kumba-bonusT – Werk samen om de wereld te redden, voer strategische turn-based gevechten met behulp van het innovatieve Focus Point System.
  • Een traktatie voor de oren – Met muziek en geluidseffecten van componist Hitoshi Sakimoto (Final Fantasy XIIEn de Valkyria ChroniclesAstra in oplopende volgorde Een plezier om naar het hart te luisteren.

Bekijk hieronder een selectie van trailers. Bekijk de eerste screenshots in de galerij.

READ  Beste Prime Day 2020-beveiligingscamera-deals: $ 25 voor een Blink Mini, $ 240 voor een Ring Video Doorbell 3 / Echo Dot-bundel
Written By
More from Lesley Curry

Hacker herschrijft Crappy SNES Racer om de weergavesnelheid zeven keer te verbeteren

GIF​ Atari / THQ / Vitor Filila De Braziliaanse software-engineer Vitor Filila...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *