‘Nier is voorbij’, tenzij Yoko Taro ‘grote stapel geld’ krijgt

Yoko Taro, creatief directeur van Nier, heeft een kerstboodschap voor fans: “De Nier-serie is nu voorbij!” Ja, mensen, ongeacht het succes van Nier Automata en Nier Replicant-versie 1.22474487139, het is voorbij. In een vakantievideo van enkele van de belangrijkste ontwikkelaars van de serie zegt Yoko Taro in zeer serieuze en absoluut geen grapjes dat Nir voorbij is. (Tenzij hij zijn salaris ontvangt).

In de video vraagt ​​producer Yosuke Saito of er iets nieuws is dat Yoko in de toekomst met Nier zou willen doen. “Iets wat ik zou willen doen met betrekking tot de Nier-serie, hè?” vraagt ​​Yoko terug. “Nee, niets! Dat klopt. We hebben het hier vandaag aangekondigd, mensen. De Nier-reeks is nu voorbij!”

Dan zegt Saito Yoko: “Dat zou een leugen kunnen zijn, weet je?” “Ik denk het wel. Maar… je weet maar nooit… Ik zou misschien meer doen als ik een grote berg geld krijg…” Saito is hem graag van dienst. “Het is een waanzinnige hoeveelheid geld, dan… Ik ga dat uitzoeken!”

Ik kan niet geloven dat ze zo’n hele begrotingsvergadering op Twitter hebben gezet.

Voor meer RPG’s die je kunt bekijken als je stapel geld valt, kun je deze link volgen.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Nair series is over”, tenzij Yoko Taro een “grote stapel geld” krijgt “,” type “:” news “,” category “: “nier-automata”}, “user”: {“loginstatus: false}”, “game”: {“publisher”: “Square Enix”, “genre”: “”, “title”: “Nier: Automata” ” ,” genres “:[]}}}}

READ  2021 AFC- en NFC-kampioenschapsgames bekijken en live streamen op Roku, Apple TV en andere aangesloten apparaten

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *