NieR Replicant beoordeeld voor PS4, Xbox One, pc in Taiwan

NieR Replicant werd beoordeeld voor PS4, Xbox One, en Pc door het Taiwan Digital Game Rating Committee. [Thanks, Gamestalk.]

Square Enix onlangs aangekondigd de reeks games voor TGS 2020 Online en NieR Replicant ontbrak merkbaar. Het schema heeft echter ook een paar uitzendingsvakken die zijn gemarkeerd als “binnenkort beschikbaar”, dus er is een kans dat we het tijdens een van deze kunnen zien. Nu de game in Taiwan is beoordeeld, laat het zien dat de zaken vooruit gaan en dat we misschien eerder dan later zullen zien.

NieR Replicant versie 1.22474487139… is een verbeterde versie van de PS3-game uit 2010, NieR Replicant. Naast de verbeterde graphics, wordt de game volledig ingesproken met nieuw opgenomen voice-overs. Het zal ook volledig vooraf opgenomen BGM hebben en gloednieuwe nummers van componist Keiichi Okabe.

In plaats van een remake of remaster, beschouwen de ontwikkelaars het een upgrade” vanwege de aanzienlijke hoeveelheid werk die eraan wordt gedaan. Met dat gezegd zijnde, aangezien het camerawerk voor de gebeurtenisscènes hetzelfde is als het origineel, beschouwen de ontwikkelaars het ook als een remaster.

NieR Replicant is in ontwikkeling voor PS4, Xbox One en pc via Steam. Nooit vormgeven en NieR Replicant Voor het eerst uitgebracht voor PlayStation 3 en Xbox 360 in april 2010. Mocht je het gemist hebben, Yoko Taro en Yosuke Saito vertelden over hoe de upgrade begon en waarom ze besloten Toylogic als ontwikkelaar te gebruiken.

READ  Xbox Preorder Guide: waar de Xbox Series X en S te koop zijn (indien aangevuld)
Written By
More from Max Mcgee

Deadly Premonition is opnieuw aangeboden op de Xbox Marketplace van de Amerikaanse regio

Het origineel Dodelijk voorgevoel op Xbox 360 is sinds 2018 geschrapt, maar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *