Deze nieuwe Steam-games zijn gratis beschikbaar

Gamen is een dure hobby. Of je nu een Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One of Xbox Series X gebruikt | S, pc of een ander platform, dat klopt. Als je echter een pc gebruikt, geen geld hebt en op zoek bent naar iets nieuws om te spelen, wil je misschien een van de vijf onderstaande spellen proberen, die allemaal gratis zijn en minder dan een maand oud zijn. Sterker nog, als het er twee zijn, zijn ze nog maar een paar dagen oud.

Het is belangrijk op te merken dat dit gratis spellen zijn en geen gratis spellen. Met andere woorden, u hoeft zich geen zorgen te maken over microtransacties of verborgen kosten. Vrij zijn heeft echter kosten. Als je op zoek bent naar de beste en nieuwste games, dan zullen de volgende 5 games je teleurstellen.

Hieronder kun je alle vijf games zelf bekijken, die momenteel allemaal positieve recensies op Steam hebben. Dit omvat niet alleen een trailer voor elke game, maar ook officiële gamebeschrijvingen die rechtstreeks van de Steam-pagina van elke game zijn gehaald.

Bluetooth

In de omgeving van: Blu gaat op reis om de kern te vernietigen van de vreselijke ziekte die zijn vriendin Uth heeft besmet. Plokoth is een 2D-platformspel dat zich afspeelt in een mysterieus bos.

vorige

Klei

In de omgeving van: Gevangen in de modder op een eiland, alleen of met je vrienden, probeer zo lang mogelijk te overleven met de middelen die je overal op het eiland vindt. Verzamel middelen, maak gereedschappen, wapens en bepantsering, zoek naar items en bouw overdag je basis. Maar zodra de avond valt, verschijnen er mysterieuze vijanden uit de schaduw. Met behulp van de middelen en items die je overdag hebt gemaakt, moet je proberen het de hele nacht te maken.

READ  Chinese troepen trekken 2 km terug in Galwan-vallei, tonen nieuwe satellietbeelden

vorige

Hell’s Engineer: Inleiding

In de omgeving van: Hell Architect Prologue is een gratis, zelfstandige versie van het spel Hell Architect. Dit is het begin van een verhaal waarin je begint als junior manager in de hel. Het is jouw taak om de onderwereld zo te ontwikkelen dat Lucifer zelf van zijn stoel valt. Laat de hel maar beginnen!

vorige

3D-richttrainer

In de omgeving van: De #1 Aim Trainer en een van de meest populaire gratis pc-games is nu beschikbaar op Steam. De beste oefenoplossing voor FPS- en TPS-spellen, met de beste analyses die u helpen uw verbetering te volgen om de belangrijkste schietvaardigheden te kennen. Verhoog je doel gratis.

vorige

ijsblokjesmachines

In de omgeving van: Snowpainters is een arcade-racegame waarin je speelt als snel veranderende kleurpinguïns. Speel alleen of met vrienden, wissel tussen kleuren, race op kleurrijke verfsporen en breng kleur in een besneeuwde omgeving!

de vorige

Written By
More from Aubrey Mason

Willekeurig: Nintendo blijft Funcams maken van Zelda: Skywards Sword Figures

Stap opzij, elke K-Pop ooit: de nieuwe fancam-ster is Zwaard naar de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *