Hoe lang duurt het voordat elke resident evil (genummerd) wint?

Resident Evil Village is officieel beschikbaar en volgens vroege spelers duurt het ongeveer 10 uur om te overwinnen. Hoe verhoudt dit zich tot de andere originele genummerde inzendingen in de Resident Evil-franchise? howlongtobeat.comEn de Resident Evil Village Het is de vierde langste game achter Resident Evil Resident Evil 6 21,5 uur, Resident Evil 4 16 uur en Resident Evil 5 12 uren.

Dit maakt het langer dan Resident Evil 7: Biohazard 9 uren, vampier En de Resident Evil 3: The Enemy ‘ 6,5 uur en Resident Evil 2 6 uur. Hier is het volledige detail.

In onze Resident Evil Village-recensie zeiden we dat het “alsof je dit irritante en dodelijke Disneyland bezoekt, waar elke attractie een huis van horror is.”

Bekijk voor meer informatie onze beste tips en trucs om aan de slag te gaan in Resident Evil Village en de eerste 15 minuten van de game als je wilt weten of het te eng voor je is.IGN’s moederbedrijf Ziff Davis is eigenaar van howlongtobeat.com

Heeft u een tip voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Sluit een tweet in en verder Zenuwtrekking.

READ  'E! Nieuws 'onder geannuleerde shows in NBCUniversal herstructurering
More from Madison Garrett

Efteling fan maakt bijzondere illustraties van alle sprookjes uit het Sprookjesbos

Een creatieve Efteling-fan heeft een illustratie gemaakt van alle sprookjes uit het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *